ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Συνεχίζεται η επιτυχής πορεία υλοποίησης του έργου InnoWEE

0 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018, 17:21

Με επιτυχία διοργανώθηκε από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τους εταίρους του έργου InnoWEE το εργαστήριο ConWEEB στις Βρυξέλλες στις 24 Μαΐου 2018 στο πλαίσιο της Πράσινης Εβδομάδας της ΕΕ.

Στο εργαστήριο παρουσιάστηκαν καινοτόμες λύσεις για τη μετατροπή των αποβλήτων κατασκευών και κατεδαφίσεων (CDW) σε νέα προκατασκευασμένα υλικά για καλύτερη ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.

Το εργαστήριο περιελάμβανε τρεις (3) θεματικές συνεδρίες: (α) επιλογή CDW για ανακύκλωση, (β) χαρακτηρισμός των υλικών που λαμβάνονται από την επεξεργασία του CDW και (γ) παρουσίαση του σχεδιασμού των νέων προκατασκευασμένων λύσεων.

Στο εργαστήριο ήταν προσκεκλημένοι εταιρείες, ερευνητικά ινστιτούτα και εμπειρογνώμονες από το χώρο των κατασκευών, ενώ ξεχώρισε η εναρκτήρια ομιλία του κ. Jean Christophe Vanderhaegen (Συνομοσπονδία Κατασκευαστών Βρυξελλών).

Παράλληλα, εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η έκθεση προόδου για τους πρώτους 18 μήνες υλοποίησης του έργου.

Επίσης, δημιουργήθηκε το 1ο προωθητικό βίντεο του έργου και μεταφορτώθηκε στο https://youtu.be/TMvLcTYhDPc

Η επόμενη συνάντηση των εταίρων θα πραγματοποιηθεί στο Μπιλμπάο της Ισπανίας στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του έργου: http://innowee.eu/ 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.