ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Φαληρικά 2018 - Το πολιτιστικό ραντεβού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στον Μπάτη (Πρόγραμμα)

0 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018, 22:08

Ξεκινούν την 1η Σεπτέμβρη "Τα Φαληρικά 2018", το πολιτιστικό ραντεβού, που έχει γίνει πλέον θεσμός στο Παλαιό Φάληρο και που οργανώνει κάθε χρόνο το Κέντρο Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου, πρόεδρος του οποίου είναι ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης και αντιπρόεδρος ο πρώην αντιδήμαρχος Ντίνος Νικολαϊδης.

Ως καθιερωμένος πλέον θεσμός τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2018 θα πραγματοποιηθούν και φέτος στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, στο Μπάτη, από την 1η του Σεπτέμβρη έως και τις 14. Οι Παλαιοφαληριώτες και όχι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν μια σειρά εκδηλώσεων με φόντο τη θάλασσα και τον ουρανό με μόνη προαιρετική "υποχρέωση", λίγα τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.   

Για το πολιτιστικό αυτό γεγονός ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης είπε: 

"Χωρίς να παρεκκλίνουμε από τον αρχικό στόχο που περικλείεται στο δίπτυχο ποιότητα και διάρκεια, ένας αντικειμενικός παρατηρητής διαπιστώνει μια συνεχή βελτίωση που έχει ως επακόλουθο την όλο και πιο διευρυμένη εκτίμηση και αποδοχή των "Φαληρικών" εκ μέρους των συμπολιτών μας. 

Το τελευταίο μας χαροποιεί ιδιαιτέρως, διότι η όλη προσπάθεια απευθύνεται στο δημότη και μόνο σ' αυτόν, ο οποίος, μέσα από τα "Φαληρικά" επιδιώκουμε να εισπράξει την μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια, ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία δημιουργεί περισσότερες ευθύνες και τούτο διότι προκαλούνται αυξανόμενες προσδοκίες. Στις προσδοκίες αυτές είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και σ' αυτόν τον τομέα, πόσο μάλλον όταν είναι γνωστό ότι η τέχνη και ο πολιτισμός παρήχθησαν σε αυτή τη χώρα και παράλληλα εκτός του ότι οφείλουν να σαγηνεύουν, έχουν την ιδιότητα να αντιδιαστέλλονται με το εκάστοτε σκυθρωπό κοινωνικό γίγνεσθαι στη χώρα μας". 

Μια από τις πιο γνωστές ρήσεις που αποτυπώνουν την αγωνία για βαθμιαία ανοδική εξέλιξη αναφέρει ότι "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο".

Το πρόγραμμα 

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 
"Τα κύματα της θάλασσας" 

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 
"Που 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια" 

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 
"Και χωρίς φτερά δεν φοβάμαι". 

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 
"Ο Δίας ξαναγύρισε" 

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 
"Συνδέσεις"

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 
"Ταξίδια ψυχής" 

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 
"Φωτεινή Βελεσιώτου" 

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 
"Λαϊκό Σεργιάνι" 

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 
"Όσο υπάρχουν άγγελοι" 

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 
"Χιώτη Μάμπο" 

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 
Γεράσιμος Ανδρεάτος - Παναγιώτης Λάλεζας

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 
Βραδιά λυρικού τραγουδιού 

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 
Αφιέρωμα στον Γιώργο Κατσαρό 

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 
"Το πρώτο μας πάρτυ"  

Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες του προγράμματος. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.