ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των παραλιών από τα φερτά υλικά

0 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018, 21:29

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο καθαρισμός των παραλιών και η απομάκρυνση των φερτών υλικών που είχαν εμφανιστεί στις ακτές της Βούλας τις τελευταίες μέρες μετά τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις. Τα συνεργεία του Δήμου έκαναν περισυλλογή των σκουπιδιών και σήμερα απομακρύνθηκαν από τα σημεία που είχαν τοποθετηθεί.

Παράλληλα ενημερώνουμε πως είναι σε εξέλιξη από τον Μάιο εργολαβία για τον μηχανικό καθαρισμός των παραλιών και ήδη, σε συνδυασμό με συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου έχουν γίνει 30 μηχανικοί καθαρισμοί με JCB του Δήμου και το μηχάνημα αμμοκαθαρισμού του εργολάβου σε ελεύθερες παραλίες της πόλης καθώς επίσης και χειρονακτικοί καθαρισμοί σε παραλίες που είναι απροσπέλαστες για τα μηχανήματα. Οι προγραμματισμένοι καθαρισμοί όλων των ελεύθερων παραλιών της πόλης θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τέλος σας ενημερώνουμε πως με ενέργειες του Δήμου απομακρύνθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας ο ιχθυοκλωβός που είχε εμφανιστεί την προηγούμενη εβδομάδα. 
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.