ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για 99 θέσεις 8μηνης πλήρους απασχόλησης στο Δήμο Σαρωνικού

0 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018, 21:33

Ξεκινάει από 1.8.2018 και ώρα 14:00 και μέχρι τις 20.8.2018 (μέχρι τις 12:00) η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 99 θέσεις πλήρους απασχόλησης στο Δήμο Σαρωνικού και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».

Η υποβολή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και σε σχετικό πεδίο.

Αναλυτικές πληροφορίες εμπεριέχονται στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ η οποία επισυνάπτεται για την ολοκληρωμένη σας πληροφόρηση. Επισυνάπτεται επίσης η λίστα των ειδικοτήτων και των θέσεων που αφορούν στο Δήμο.

http://www.saronikoscity.gr/media/press/ΔΕΛΤΙΟΥ%20ΤΥΠΟΥ%20ΟΑΕΔ%200818.pdf

http://www.saronikoscity.gr/media/press/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ%20Ι%20ΟΑΕΔ%200818.pdf
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.