ΒΟΥΛΑ

3Β: Φερτά υλικά έχουν εντοπιστεί στο Σαρωνικό - Κατευθύνονται προς τις ακτές του δήμου

0 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 14:35

Μεγάλες ποσότητες φερτών υλικών έχουν εντοπιστεί στο Σαρωνικό και πιθανολογείται πως κινούνται προς τις ακτές του δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Τα υλικά αυτά έχουν εμφανιστεί στη θάλασσα μάλλον εξ’ αιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

Η Δημοτική Αρχή έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, έχει ενημερώσει τις λιμενικές αρχές και ταυτόχρονα, ο μηχανισμός του Δήμου είναι σε ετοιμότητα να τα απομακρύνει από τις ακτές σε περίπτωση που καταλήξουν στις παραλίες της πόλης.

Επιπλέον στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας εντοπίστηκε ιχθυοκλωβός ο οποίος αποκολλήθηκε από κάποια ιχθυοκαλλιέργεια της περιοχής. Με τη βοήθεια των αλιειών της πόλης έχει ρυμουλκηθεί κοντά στην ακτή ανατολικά της Βάρκιζας και έχει ζητηθεί από τη Δημοτική Αρχή, η συνδρομή των λιμενικών αρχών και του τμήματος προστασίας θαλάσσιας περιβάλλοντος του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτική Πολιτικής για την οριστική απομάκρυνσή του. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.