ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Μετά από 20 χρόνια καινούργιες ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

0 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 13:24

Ξεκίνησε το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης που αποτελεί  ένα από τα ουσιαστικότερα έργα της διοίκησης του Γιάννη Κωνσταντάτου.

Το έργο των ασφαλτοστρώσεων ύψους 1 εκ. ευρώ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και είναι πολύ σημαντικό αφού στην πόλη υπάρχουν δρόμοι που είχαν να δεχθούν νέα ασφαλτόστρωση εδώ και μία 20ετία.  
Τα έργα ξεκίνησαν από τη Λ. Γερουλάνου και θα συνεχιστούν στη Γ. Μαρίνου και στην Ιασωνίδου.

Με ανάρτησή του ο Δήμαρχος ζητά την κατανόηση, την υπομονή και τη συνεργασία των πολιτών υπογραμμίζοντας πως εν μέσω κρίσης άρχισε ένα τεράστιο έργο για όλους τους δρόμους, οπότε το νερό μπήκε στο αυλάκι, όπως λέει χαρακτηριστικά απαντώντας σε ερώτηση δημότη για κάποιο συγκεκριμένο δρόμο. 

Σε παλαιότερο χρόνο ο δήμαρχος είχε δηλώσει: 

Όπως είχαμε δεσμευτεί και στον τομέα της ασφαλτόστρωσης δρόμων της πόλης μας η Διοίκηση μας θα παρέμβει δυναμικά ώστε μετά από 20 χρόνια περίπου να γίνει ένα εκτενές έργο ασφαλτόστρωσης.

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ύψους 1 εκ. ευρώ (αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ότι τα έργα αυτά απαιτούν πολλά χρήματα που δεν είχαμε στο ταμείο και εξασφαλίσαμε) αρχίζει σε λίγες ημέρες το έργο αυτό που είναι αναγκαίο.

Στόχος μας στην θητεία μας να γίνουν όσον το δυνατόν περισσότεροι δρόμοι.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.