ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “Lightning” Νέων 2018

0 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 13:44

Στις αρχές του Ιουλίου, από 3 έως 7 του μήνα, θα διεξαχθεί στον όμιλό μας μια πολύ σημαντική διεθνής διοργάνωση: Το “Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 2018” της κατηγορίας ιστιοπλοϊκών σκαφών τύπου “Lightning”, υπό την αιγίδα της ILCA. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Lightning το 2014 στον ΝΑΟΒ, με τη συνεργασία του Ν.Ο.Ε., ο όμιλος είναι πανέτοιμος να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις αλλά και στις απαιτήσεις ενός ακόμα αθλητικού event σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον κόλπο της Βούλας και οι εγκαταστάσεις του Ομίλου μας θα έχουν διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος. Αναμένονται νεαροί αθλητές και αθλήτριες από αρκετές χώρες. Ο όμιλός μας, σε συνεργασία με τον ΝΟΕ, διοργανώνει το Πανευρωπαϊκό 2018 και το Παγκόσμιο Νέων 2018.

Οι αγώνες του Πανευρωπαϊκού θα διεξαχθούν με βάση τον ΝΟΕ και οι αγώνες Παγκοσμίου με βάση τον ΝΑΟΒ. Ο όμιλος έχει φροντίσει να εξασφαλίσει καταλύματα κι όλες τις δυνατές διευκολύνσεις για τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα των Νέων.

Προβλέπεται η διεξαγωγή 8 ιστιοδρομιών με το σύστημα του rotation των σκαφών, δηλ. σε κάθε αγωνιστική μέρα τα πληρώματα θα αλλάζουν σκάφος προκειμένου να καταστεί ο ανταγωνισμός όσο το δυνατόν δικαιότερος. Κάθε χώρα με ενεργό στολίσκο Lightning δικαιούται να συμμετάσχει με έως δύο πληρώματα, ενώ η διοργανώτρια χώρα με τρία.

Απόλυτη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στους αγώνες είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα απαρτίζουν τα πληρώματα να μην έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018.

Να σημειωθεί πως στην διάθεση των αγωνιζομένων, εκτός από τα σκάφη του ΝΑΟΒ, του ΝΟΕ και τα υπόλοιπα ιδιόκτητα, θα υπάρχουν και σκάφη που θα έρθουν από άλλες χώρες προκειμένου να συμμετάσχουν στο “Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Lightning” που θα διεξαχθεί, τις αμέσως προηγούμενες μέρες, στον Φαληρικό Όρμο σε διοργάνωση του ΝΟΕ.

Καλή επιτυχία στην διοργάνωση και καλούμε όλα τα μέλη του ΝΑΟΒ, ανάλογα με τις δυνατότητές του ο καθένας, να παρέχουν διευκολύνσεις στους αθλητές, του προπονητές και τους επισκέπτες των Αγώνων και, επιδεικνύοντας την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία προς τις ξένες αποστολές, να βοηθήσουν κατά το δυνατόν στην από πλευράς του Ομίλου μας άρτια κι επιτυχή διεξαγωγή του ILCA Youth World Championship.
  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.