ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

EACD: Σημαντική επιτυχία για τον Παλαιοφαληριώτη Γιάννη Φρέρη

0 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 20:09

Σημαντική επιτυχία καταγράφει στο ενεργητικό του ο  Γιάννης Φρέρης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου (ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.) και Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου.

Εξελέγη για τέταρτη συνεχή φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Επικοινωνίας (EACD – European Association of Communication Directors).

Η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα κατά τις προηγούμενες ημέρες στο Βερολίνο, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Επικοινωνίας (European Communication Summit 2018) εκλέγοντας νέο Πρόεδρο, τον κ. Hans Koeleman, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Royal KPN N.V. στη θέση του ιδρυτικού (επίτιμου πλέον) Προέδρου Herbert Heitmann, με σταδιοδρομία σε παγκόσμιους ομίλους όπως SAP, Shell και Bayer.

H EACD συγκεντρώνει στους κόλπους της σημαίνοντα διευθυντικά στελέχη επικοινωνίας των γνωστότερων διεθνών και ευρωπαϊκών ομίλων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ευρώπη.

Κατά τη διαδρομή του εντός της Ένωσης, ο κ. Φρέρης υπήρξε συντονιστής της στην Ελλάδα από το 2008, ιδρυτής και πρώτος επικεφαλής του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της EACD σε κεντρικό επίπεδο και εξελέγη για πρώτη φορά μέλος του Δ.Σ. της το 2012.

Είναι μέλος της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης της VINCI CONCESSIONS, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ενώ διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων από το 2010 ως το 2017. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.