ΕΛΛΗΝΙΚΟ

"Επιχείρηση νομιμότητα" στα μαγαζιά από το Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

0 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 17:34
O δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης, και εφαρμογής της νομιμότητας, πραγματοποίησε ελέγχους σε κεντρικά σημεία της πόλης, προκειμένου να ελεγχθούν καταστήματα τα οποία καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους με τραπεζο-καθίσματα και άλλες κατασκευές.

"Επιχείρηση νομιμότητα" πραγματοποίησε ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης για τα "τραπεζάκια έξω", τις πέργκολες, την παράνομη στάθμευση και την κατάληψη των διαβάσεων των ΑμΕΑ. 

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο αποτελούμενο από την διοίκηση του δήμου, την Δημοτική αστυνομία και την Ελληνική Αστυνομία, διενήργησε αυστηρούς ελέγχους και επέβαλε αυστηρά πρόστιμα στους καταστηματάρχες οι οποίοι είχαν καταλάβει παράνομα κοινόχρηστους χώρους και πεζοδρόμια, χωρίς την απαιτούμενη άδεια από τις υπηρεσίες του Δήμου ενώ η Ελληνική Αστυνομία αφαίρεσε πινακίδες και έκοψε κλήσεις σε ασυνείδητους οδηγούς οι οποίοι σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους, σε ράμπες ΑΜΕΑ.Όμως επειδή υπάρχουν κι επιχειρηματίες που τηρούν τους κανόνες της νομιμότητας, το κλιμάκιο του Δήμου,  τους συνεχάρη γιατί τηρούσαν τον προβλεπόμενο κανονισμό και ήταν συνεπείς με την κείμενη νομοθεσία.
Η διοίκηση του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα συνεχίσει τους ελέγχους ώστε να προασπίσει τα δικαιώματα των πολλών από την επιδεικτική αδιαφορία των λίγων. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.