ΓΛΥΦΑΔΑ

Γλυφάδα: H διοίκηση Παπανικολάου παραχωρεί για 12 χρόνια σε ιδιώτη το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

0 16 ΜΑΙΟΥ 2018, 21:13

Την αντίθεσή της στην απόφαση της δημοτικής αρχής Γλυφάδας του Γιώργου Παπανικολάου να παραχωρήσει σε ιδιώτη το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" εκφράζει με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση του Κώστα Κόκκορη "Δυνατή Γλυφάδα".   

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα ακόλουθα: 

"Σήμερα, στην Οικονομική Επιτροπή, η διοίκηση έφερε πρόταση, την οποία και ψήφισε, για 12χρονη παραχώρηση σε ιδιώτη της χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας.

Εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεση μας, γιατί η δέσμευση των τριών επόμενων διοικήσεων από μια τέτοια πράξη, είναι απαράδεκτη, όταν μάλιστα δεν έχει γίνει ουσιαστική οικονομική μελέτη κόστους-οφέλους.

Εμείς, ως διοίκηση, κάναμε ένα τεράστιο αγώνα και παραχωρήθηκε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας που ήταν κλειστό από την Πολιτεία, στο Δήμο και είμαστε υπερήφανοι που το λειτουργήσαμε προς όφελος των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα της νεολαίας.

Ζητάμε άμεσα να σταματήσει οποιαδήποτε ενέργεια παραχώρησης γιατί ΔΕΝ εξυπηρετεί την πόλη μας". 

Να σημειωθεί πως το Κολυμβητήριο ανακαινίσθηκε από τη διοίκηση Παπανικολάου τον Οκτώβριο του 2015 προκειμένου να παραδοθεί στους χρήστες του έχοντας όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας.  

Τον Ιούνιο του 2016 ο δήμος αναβάθμισε τις υπηρεσίες του εγκαθιστώντας έναν πρωτοποριακό μηχανισμό, το σύγχρονο αναβατόριο i-Swim  για την εξυπηρέτηση ανθρώπων με αναπηρία, αλλά και για την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών. Επίσης προμηθεύτηκε το πλέον εξελιγμένο αυτόματο ρομπότ καθαρισμού πισίνας Wave 300XL. 

Ο Δήμαρχος δήλωνε τότε: «Προχωρήσαμε σε ευρεία ανακαίνιση του δημοτικού κολυμβητηρίου, καθώς και στον εμπλουτισμό των προγραμμάτων που προσφέρει. Με τη βοήθεια της νέας υποδομής που εγκαταστήσαμε, οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία, αλλά και ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα ή συμπολίτες μας με μυϊκό τραυματισμό, μπορούν να χρησιμοποιούν και εκείνοι τη δημοτική μας πισίνα, εύκολα και απλά».

Από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι τον Μάϊο του 2018 τι άλλαξε και η δημοτική αρχή αποφάσισε να παραχωρήσει το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο σε ιδιώτη; 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.