ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 20:08

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

H Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου ευχαριστεί...

0 9 ΜΑΙΟΥ 2018, 22:25
O 9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος πέρασε πια στην ιστορία! Ώρα η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων να ευχαριστήσει…

Η μεγάλη επιτυχία του 9ου Διεθνούς Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου, των Παράλληλων Αγώνων & των Εκδηλώσεων στις 22 Απριλίου 2018, δεν θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί και μάλιστα με πολλά νέα ρεκόρ συμμετοχών και νέο ρεκόρ διαδρομής από τον Ουκρανό Serphi Popov με επίδοση 1.11.38!, από το 2010 και στις γυναίκες από την Αμερικανίδα James Sadie με 1.28.08!, από το 2011 αν δεν είχε στηριχθεί στην πολύτιμη συνεισφορά των Εθελοντών μας, τη διαχρονική υποστήριξη των Χορηγών μας και τη συνδρομή όλων των Φορέων που έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και στηρίζουν τον πρώτο (ιστορικά) Ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκε στην Αθήνα!

Ιδιαίτερα, θα σταθούμε στους πολλούς ξένους δρομείς που και φέτος προτίμησαν να ταξιδέψουν από 5 Ηπείρους και 38 χώρες, προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες ‪#‎POSEIDONAHM και να γνωρίσουν, οι περισσότεροι από αυτούς για πρώτη φορά, από κοντά την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Τους ευχαριστούμε για τα πολύ καλά τους λόγια που αφορούν τους αγώνες και την αναφορά τους στη θερμή φιλοξενία που έτυχαν από όλους μας!

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί:  

♦ ΄Ολους τους συμμετέχοντες στους αγώνες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν, αφ' ενός στην καθιέρωση & επέκταση ενός τόσο όμορφου και πολλά υποσχόμενου αγώνα και αφ' ετέρου, στην προβολή των 2 κοινωνικών μηνυμάτων του, που αφορούν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης, πρόληψης και αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας και του Διαβήτη, που έχουν λάβει τη μορφή παγκόσμιας επιδημίας και του ECO - Περιβάλλον. Στάση Ζωής! που αφορά το αποτύπωμα και τον Οικολογικό Προσανατολισμό που επιδιώκουμε να αποκτήσουν οι Αγώνες.

♦ Όλους τους Εθελοντές μας που συμμετείχαν με ενθουσιασμό, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Εθελοντισμού μας. Είμαστε μια πολύ μεγάλη Ομάδα. Η μεγαλύτερη!

♦ το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τον Δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλο, που από κοινού ξεκινήσαμε αυτούς τους αγώνες και έκτοτε ένθερμα και διαχρονικά τους στηρίζουν.

♦ το Δήμο Αλίμου και τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Κονδύλη που από φέτος έθεσαν υπό την Αιγίδα του Δήμου τους αγώνες, μια που διεξάγονται και εντός των ορίων του Δήμου Αλίμου.

♦ την Περιφέρεια Αττικής, την Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστο Καπάταη, υπό την Αιγίδα της οποίας έχουν τεθεί από φέτος οι αγώνες.

♦ το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο (ΠΟΛ.Α.Κ) του Δήμου, που μας παραχώρησε όλους τους χώρους, το προσωπικό του Κέντρου, τον Πρόεδρο κ. Ντίνο Νικολαΐδη & το Τμήμα Διατροφικής Αγωγής και Άσκησης του Δήμου, υπό την επίβλεψη του Ολυμπιονίκη και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Χρήστου Παπανικολάου. Ξεχωρίζει η δωρεάν προσφορά των υπηρεσιών των διαιτολόγων - διατροφολόγων του κέντρου, προς όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως ηλικίας.

♦ το Μεγάλο Χορηγό μας, το Φυσικό Μεταλλικό νερό «ΒΙΚΟΣ» & τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «ΒΙΚΟΣ», που φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο, στην ενυδάτωση των συμμετεχόντων αθλητών σε όλους τους αγώνες στους σταθμούς ανεφοδιασμού και στον τερματισμό με τη διάθεση σε όλους τους συμμετέχοντες, επιπλέον, προϊόντων από την πλήρη γκάμα των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «ΒΙΚΟΣ».

Το Φυσικό Μεταλλικό νερό «ΒΙΚΟΣ» & τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «ΒΙΚΟΣ» ήταν πάντα δίπλα μας και στήριξαν, τόσο τη συνέντευξη τύπου που έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Π. Φαλήρου, όσο και τα εγκαίνια της Έκθεσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής για παιδιά από 4-14 χρονών.

Το Φυσικό Μεταλλικό νερό «ΒΙΚΟΣ» & τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «ΒΙΚΟΣ»προσέφεραν επίσης την ενδυμασία σε όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς για τους σκοπούς του Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

♦ την CHIQUITA HELLAS που, ανελλιπώς από την πρώτη διοργάνωση, με τις μπανάνες μας γέμισε με ενέργεια, αλλά και ως ονομαστικός χορηγός του Chiquita Athens Kids Run, προσέφερε όλα τα τα απαραίτητα προς όλα τα παιδιά που παιδικού αγώνα.

♦ την AMSTEL FREE που για άλλη μια χρονιά ήταν υποστηρικτής στους αγώνες του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου, ξεδίψασε τους συμμετέχοντες δίνοντάς τους μια ανάσα δροσιάς και ευεξίας μετά το τέλος της συμμετοχής τους στα απαιτητικά αγωνίσματα της διοργάνωσης. Η υπέροχη γεύση της Amstel Free, της μοναδικής μπίρας με 0,0% αλκοόλ, είναι αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού από φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού, που την καθιστά μια εξαιρετικής ποιότητας, δροσιστική μπίρα με υπέροχη γεύση για απόλαυση χωρίς όρια!

♦ τον 'Ομιλο Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, αποκλειστικό χορηγό για 4η χρονιά του Προγράμματος Εθελοντισμού, τα στελέχη και το προσωπικό του οποίου συμμετείχαν ομαδικά στους αγώνες.

♦ τη SAUCONY, παγκόσμια δύναμη στον αθλητικό εξοπλισμό, που για τέταρτη χρονιά συμμετέχει και στηρίζει τους αγώνες στην ποιοτική αναβάθμισή τους, FIND YOUR STRONG!

♦ τη VOLTON Ελληνική Ενεργειακή, για τη δυναμική παρουσία της στους αγώνες και τη στήριξή της στην ποιοτική αναβάθμισή τους.

♦ Το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης στήριξε ενεργά ως Μεγάλος Χορηγός Εκπαίδευσης τους αγώνες με τη συμμετοχή σπουδαστών του Πειραιά από πέντε ξεχωριστούς εκπαιδευτικούς τομείς, Διοίκηση Επιχειρήσεων & Πληροφορικής, Μαγειρικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Παιδαγωγικά.

♦ Την αλυσίδα Super Market για φθηνές αγορές MARKET IN και το ταχύτατα αναπτυσσόμενο ισοτονικό 4MOVE, που με τον καλύτερο τρόπο υποστήριξαν όλους τους συμμετέχοντες για να πετύχουν τους στόχους τους.

♦ το METROPOLITAN HOSPITAL, για την ανελλιπή υποστήριξή του από την πρώτη διοργάνωση των αγώνων και την ουσιαστική συμβολή του στην ποιοτική αναβάθμισή τους, καθώς και σε θέματα ασφάλειας με τη διάθεση γιατρού και 2 ασθενοφόρων.

♦ τη φαρμακευτική εταιρία Novo Nordisk, τον Γενικό Διευθυντή κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου και τη Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων κα Μαρία Καραγεώργου που συμμετείχαν στους αγώνες με την Ομάδα Run to Change Diabetes - Novo Nordisk Hellas και που στηρίζουν την προσπάθεια της διοργάνωσης για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, αλλά και στην ανάγκη να οδηγήσουμε όλο και περισσότερους στη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης.

♦ τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων«ΑΛΜΑ», για παιδιά & εφήβους με νοητική υστέρηση και αυτισμό και για τους σκοπούς του οποίου διοργανώνουμε τον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς «ΑΛΜΑ».

♦ την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής της Αστυνομίας (ΥΦΑΑ) για τη συμμετοχή & υποστήριξη 17 Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών στον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς «ΑΛΜΑ», για παιδιά με νοητική υστέριση και αυτισμό.

♦ Το ΩΔΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ που, ως επίσημος φορέας μουσικής, συμμετείχε στη διαδρομή με πολυπληθή ομάδα μουσικών, έδωσε ρυθμό και εμψύχωνε τους δρομείς. Το κοινό ενθουσιάστηκε από αυτή την πρωτοβουλία.
Εξ όσων γνωρίζουμε, ο «Ποσειδώνιος Μουσικός Μαραθώνιος» δικαίως κατέστη η μαζικότερη μουσική εκδήλωση σε αγώνες δρόμου στη χώρα μας, που την υλοποιεί ένας μόνο επίσημος φορέας μουσικής!

♦ τη Διεύθυνση και το Προσωπικό της ΜΑΡΙΝΑΣ ΦΛΟΙΣΒΟΥ, για την ένθερμη και διαχρονική υποστήριξη όλων των αγώνων και των εκδηλώσεων από το ξεκίνημά τους. Ο Διευθυντής κ. Σταύρος Κατσικάδης και το προσωπικό, έλαβαν και φέτος μαζικά μέρος στους αγώνες και έδωσαν το δικό τους ρυθμό και χρώμα.

♦ Τη NOVA, για την εξαιρετική προβολή των αγώνων και των εκδηλώσεων, με την τοποθέτησή τους από ετών ως Χορηγός Επικοινωνίας. Η συμμετοχή στους αγώνες της πολυπληθούς Ομάδας Novasports Running Team έδωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, το δικό τους ρυθμό και το ιδιαίτερο χρώμα σε αυτούς.

♦ τη Δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ και το ραδιόφωνο ΕΡΑ σπορ, για την πολύ σημαντική τοποθέτησή τους για δεύτερη συνεχή χρονιά στους Αγώνες και τις Εκδηλώσεις, ως χορηγοί επικοινωνίας.

♦ την 24MΕDIA, τον κορυφαίο όμιλο media στην χώρα μας, που από φέτος με το Sport24.gr και το Ραδιόφωνο 24/7 στηρίζουν τη διοργάνωση ως χορηγοί επικοινωνίας.

♦ την DPG Digital Media, ηγέτη όμιλο στην επικοινωνία, που από φέτος με το Νewsbomb.gr και Onsports.gr στηρίζουν τη διοργάνωση ως χορηγοί επικοινωνίας.

♦ τη Liquid Media, τον Όμιλο που κάνει πρωταθλητισμό στην επικοινωνία, που από φέτος με την ιστοσελίδα gazzetta.gr ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

♦ τη δυναμική ενημερωτική ιστοσελίδα Vimaonline.gr

♦ την ιστοσελίδα RunnerMagazine.gr, που για 10 χρόνια στηρίζει τη διοργάνωση.

♦ την ιστοσελίδα RunningNews.gr, που για 10 χρόνια στηρίζει τη διοργάνωση.

♦ τα ενεργειακά τζελ Ηigh5 που βοήθησαν πάνω στη διαδρομή τους αθλητές του Ημιμαραθώνιου να πετύχουν τους στόχους τους.

ECO – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ Όλοι οι αθλητές και οι εθελοντές αγκάλιασαν και στήριξαν με συνέπεια το πρόγραμμα ανακύκλωσης και της μη επιβάρυνσης και ρύπανσης εντός και εκτός σταδίου κατά μήκος της διαδρομής, από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση του προγράμματος γίνεται με τη συνεργασία του Ινστιτούτου “ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Καζαντζόπουλο & την Ελληνική εταιρεία “ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ”. Ανακυκλώθηκαν κατά 30% περισσότερα υλικά απ΄ότι στους περσινούς αγώνες.

♦ την COLGATE PALMOLIVE για τη διαχρονική υποστήριξη του Οικολογικού Προγράμματος του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου, προσφέροντας όλα τα υλικά για το πρόγραμμα ανακύκλωσης.

♦ την ΧΑΝΟΣ ΑΒΕΕ για τη διάθεση των συστημάτων σκίασης και των ομπρελών τόσο εντός, όσο και εκτός σταδίου κατά μήκος της διαδρομής.

♦ την ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ για την ουσιαστική συμβολή τους στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την παροχή πρόσθετης ασφάλειας.
(το δύσκολο έργο της φύλαξης περιελάμβανε τμήματα της διαδρομής στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αλίμου)

♦ τον Ο.Α.Σ.Α. και τις ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (ΤΡΑΜ ΑΕ) για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την ημέρα των αγώνων.

♦ τους ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, παράρτημα Πειραιά, για την ουσιαστική συμμετοχή και τη συμβολή της πολυπληθούς ομάδας τους, των ποδηλάτων, των μοτοσυκλετών και των αυτοκινήτων με ειδικό εξοπλισμό που διέθεσαν, σε θέματα Ασφάλειας και Πρώτων Βοηθειών.

♦ Το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ Παράρτημα Παλαιού Φαλήρου και το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Παλαιού Φαλήρου, για τη σημαντική συνεισφορά τους.

♦ τo ξενοδοχείο CORAL HOTEL 4*, για την προσφορά ειδικών τιμών στους συμμετέχοντες αθλητές και τις οργανωτικές διευκολύνσεις που προσέφερε.

♦ την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ, για την ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή της πολυπληθούς ομάδας της σε θέματα ασφάλειας, με την τοποθέτηση των μελών της και του αυτοκινήτου στα περάσματα που γειτνίαζαν με τη θάλασσα.

♦ το ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, για τη συμμετοχή της ομάδας έμπειρων Ραδιοερασιτεχνών στην ραδιοκάλυψη των αγώνων και τη λειτουργία του Κέντρου Επιχειρήσεων του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου.

♦ την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ) για την ουσιαστική συμμετοχή και τη συμβολή της σε θέματα Ασφάλειας και Πρώτων Βοηθειών στη διαδρομή.

♦ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΟΤ), υπό την αιγίδα του οποίου έχουν τεθεί οι αγώνες και οι εκδηλώσεις.

♦ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤAΙΡΕΙΑ (ΕΔΕ), υπό την αιγίδα της οποίας έχουν τεθεί οι αγώνες.

♦ την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) υπό την αιγίδα της οποίας έχουν τεθεί οι αγώνες.

♦ την Ελληνική Αστυνομία υπό την αιγίδα της οποίας έχουν τεθεί από φέτος οι αγώνες.

♦ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.), υπό την αιγίδα της οποίας έχουν τεθεί οι αγώνες.

♦ την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» (UESpT), υπό την αιγίδα της οποίας έχουν τεθεί οι αγώνες.

♦ το ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, για την παραχώρηση των χώρων διέλευσης στο Κλειστό Φαλήρου, την Εσπλανάδα, την Πλατεία Νερού, αλλά και για τη διάθεση του μεγάλου πάρκινγκ δίπλα από το Μουσείο της Αεροπορίας.

♦ το ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, τη Διεύθυνση και το προσωπικό, για τη διάθεση του υλικού για τον εξοπλισμό όλων των σταθμών ανεφοδιασμού στη διαδρομή και στους τερματισμούς.

♦ τον Οργανισμό Παιδικής Αρωγής & Άθλησης "Γιάννης Γάλλος" του Δήμου Καλλιθέας, τον Πρόεδρο κ. Κ. Ευσταθίου, τη Διευθύντρια κα Α. Σαμπλίδου και το προσωπικό, για την παραχώρηση των χώρων διέλευσης, το συντονισμό στην ενημέρωση όλων των συλλόγων και των φορέων της αρμοδιότητάς του.

♦ την εταιρία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, κατασκευάστρια των έργων στο Φαληρικό Όρμο, για την πολύ σημαντική συνεισφορά της σε θέματα διευθέτησης και οριοθέτησης της διαδρομής που προέκυψαν.

♦ τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΕ, για την πολύ σημαντική συνεισφορά της σε θέματα οριοθέτησης της διαδρομής.

♦ την ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δήμου Παλαιού Φαλήρου και το τοπικό κατάστημα STARBUCKS για τη συνεισφορά τους στην επιτυχή διοργάνωση της Πανελλήνιας Έκθεσης Παιδικής Ζωγραφικής για παιδιά 4-14 χρονών, με θέμα το τρέξιμο.

♦ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητών Παλαιού Φαλήρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου “Η Τιτάνη”, που ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, έδωσαν έναν ιδιαίτερο τόνο στις εκκινήσεις και τις απονομές. Τόσο, οι ξένοι επισκέπτες από 38 χώρες πήραν μια γεύση από το ελληνικό φολκλόρ, όσο και οι Έλληνες θυμήθηκαν στοιχεία της πλούσιας εθνικής μας παράδοσης.

♦ το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ (Σ.Α.Τ) για τη διαχρονική στήριξη των αγώνων.

♦ το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σ.Δ.Υ.Π.), που κάθε χρόνο στηρίζουν αποφασιστικά τους αγώνες με την εθελοντική τους ομάδα.

♦ την επικεφαλής εικαστικό μας κα Φάτμα Εργκιούνγερ, που με τις άοκνες εθελοντικές προσπάθειες της ίδιας και των υπέροχων συνεργατών της, κατόρθωσε να επιμεληθεί και να διεκπεραιώσει ένα τόσο σπουδαίο και σύνθετο έργο, όπως είναι αυτό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής για παιδιά 4-14 χρόνων, με θέμα το τρέξιμο.

Τέλος, ευχαριστούμε και όλους τους άλλους τους αφανείς συνεργάτες - εθελοντές που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα κατά την προετοιμασία των αγώνων και που από παράλειψή μας δεν έγινε μνεία στο παρόν ΔΤ.

Με τη μαζική συμμετοχή των φίλων μας δρομέων και την υποστήριξη των χορηγών, των φορέων και των εθελοντών μας, ευελπιστούμε ότι η 10η Επετειακή Διοργάνωση των αγώνων στις 21 Απριλίου 2019, να αναδειχθεί σε έτος σταθμός στην πορεία των αγώνων, με νέα ρεκόρ συμμετοχών από ευρωπαϊκούς και διεθνείς προορισμούς.

Πρόσω Ολοταχώς! - Κυριακή 21 Απριλίου 2019 - Τρέχουμε! Δημιουργούμε! Διασκεδάζουμε!

ΑΙΓΙΔΕΣ: Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα:
• του Δήμου Παλαιού Φαλήρου
• του Δήμου Αλίμου
• της Περιφέρειας Αττικής
• του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)
• της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ)
• της Ελληνικής Αστυνομίας
• της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.)
• της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για Όλους» (UESpT)
• της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ)

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.