ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας

3 7 ΜΑΙΟΥ 2018, 15:55

Σήμερα Δευτέρα 7 Μαΐου όπως είχε προαναγγελθεί, ξεκίνησε η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας που θα λειτουργεί συμπληρωματικά προς το δίκτυο των γραμμών του ΟΑΣΑ και θα εξυπηρετεί τις εντός του Δήμου μετακινήσεις συνδέοντας τις περιοχές κατοικίας στα πλαίσια της βιώσιμης κινητικότητας και της προώθησης της δημοτικής συνοχής.

Στην παρούσα φάση η δημοτική συγκοινωνία θα λειτουργεί από τις 06.30 έως τις 20.30 κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08.00 έως τις 18.00 τα Σάββατα. Τις Κυριακές και τις αργίες δεν θα λειτουργεί. Έχουν δημιουργηθεί δύο κυκλικά δρομολόγια τα οποία συνδέουν τις περισσότερες γειτονιές του Δήμου με τους βασικούς πόλους έλξης μετακινήσεων (οικονομικούς, διοικητικούς, εκπαιδευτικούς, ψυχαγωγικούς αθλητικούς, κοινωνικών εκδηλώσεων). Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ένα κάθε ώρα και στις δύο γραμμές και οι μετακινήσεις θα γίνονται δωρεάν.

Το συνολικό μήκος των δύο γραμμών είναι περίπου 40 χιλιόμετρα χιλιόμετρα και δημιουργούνται συνολικά 103 νέες στάσεις για τη δημοτική συγκοινωνία. Σε κάθε στάση, μπορεί tο επιβατικό κοινό να δει συνολικά το δρομολόγιο της γραμμής στην οποία βρίσκεται, το σύνολο των στάσεων της γραμμής αλλά και τις συνδέσεις και τις ανταποκρίσεις με τις γραμμές του ΟΑΣΑ σε κάθε στάση.

Τα οχήματα της Δημοτικούς Συγκοινωνίας είναι τύπου mini bus 20 θέσεων και είναι μισθωμένα από το Δήμο αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια.

Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Gabriel 17.05.18
Λάθος μου. Τελικά κατεβαίνει το μπλέ στην Βάρκιζα. Απλώς πρέπει να γίνουν σταθερές οι ώρες. Ενώ βλέπουμε το κόκκινο στην ώρα του, δεν έχουμε πετύχει ακόμα το μπλέ.
Απάντηση
Gabriel 14.05.18
Απο την Βάρη μπορεί κανεις να κατέβει Βάρκιζα; Τα λεωφορεία μπήκαν για να έρχονται στην Βάρκιζα απο Βούλα, ενώ απο Βάρη δεν μπορούμε να κατεβαίνουμε Βάρκιζα;
Απάντηση
Γλυκερια Λαζαρακη 08.05.18
Γιατι δεν υπαρχει και μια σταση στο Ασκληπειο,ωστε να περνουμε το τραμ?
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.