ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χρωστάει 500.000 ευρώ και θέλει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος

γράφει ο Μέγας Αρχιερέας 0 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, 17:41

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν και όψιμοι υποψήφιοι σωτήρες αρχίζουν και εμφανίζονται στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα των δήμων. Που το κακό θα μου πείτε. Απολύτως κανένα, θα σας απαντήσω αρκεί βέβαια οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι δήμαρχοι να μην έχουν ανοικτά μέτωπα με την κοινωνία.

Αναφέρομαι σε παραλιακό δήμο της Αττικής με ιδιαίτερη σημασία για την μελλοντική οικονομική πορεία της Ελλάδας.

Συγκεκριμένος υποψήφιος “σωτήρας”, που το μόνο που έχει να επιδείξει στην επαφή του με την τοπική κοινωνία, είναι τα κομματικά παράσημα μικρού στελέχους, γαλάζιου κόμματος, θέλει, όπως λέει δεξιά-αριστερά να διεκδικήσει, για πολλοστή φορά, να πάρει τα ηνία του δήμου. Ουδέν μεμπτό θα πει κανείς. Όποιος θέλει, είναι ελεύθερος να διεκδικήσει οποιοδήποτε πολιτικό αξίωμα επιθυμεί. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε.

Η υποψηφιότητα όμως αυτή αποκτάει και ένα μεγάλο ηθικό ζήτημα και γεννάει πολλά ερωτηματικά.

Η οικογένεια του συγκεκριμένου υποψηφίου και ο ίδιος, έχουν φεσώσει την αγορά με παραπάνω από 500.000 ευρώ, ενώ τους έχουν κατασχέσει και ένα ακίνητο για οφειλές. Οπότε καταλαβαίνετε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των πιστωτών όταν θα δουν τον εν λόγω υποψήφιο ενώ χρωστάει να κάνει έξοδα για την προεκλογική του εκστρατεία.

Ένα βασικό ερώτημα που γεννάται είναι πως, είναι δυνατόν κάποιος που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα του οίκου του, να προσπαθεί να πείσει τους δημότες ότι είναι ο κατάλληλος ώστε να αναλάβει τα ηνία του δήμου.

Επίσης, πολλοί θα  αναρωτηθούν, πως είναι δυνατόν να ξοδεύει τόσα χρήματα, ενώ η οικογένεια του χρωστάει παντού και ο ίδιος δεν διαθέτει οικονομική άνεση να καλύψει τις προεκλογικές ανάγκες.  

Για αυτό, από ότι φαίνεται, θα φροντίσει παλιός πολιτικός συνοδοιπόρος του, νυν δήμαρχος, που τους ενώνει το άσβεστο μίσος που έχουν για τον δήμαρχο του νοτίου δήμου, σε συνδυασμό με κάποια οικονομικά συμφέροντα για τα οποία θα αναφερθώ στο μέλλον.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.