ΑΛΙΜΟΣ

Συνεχίζουν την εργασία τους οι 69 παρατασιούχοι του Δήμου Αλίμου μετά από δικαστική απόφαση

2 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 20:13

Το δικαίωμα στην εργασία διατηρούν μετά από την προσωρινή δικαστική απόφαση οι 70 παρατασιούχοι του Δήμου Αλίμου. 

Την καλή για τους εργαζόμενους, αλλά και για το Δήμο, είδηση, ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης. "Σήμερα είπε εξεδόθη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών με την οποία εξακολουθεί η εργασιακή σχέση των λεγόμενων παρατασιούχων του Δήμου μας. Πρόκειται για τα 69  άτομα που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο και ζητούσαν να αναγνωριστεί ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου. Παρεστάθην κι εγώ ως μάρτυρας  στο δικαστήριο, μετέφερα την απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου και πιστοποίησα πως πράγματι αυτοί οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου. Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη".  

Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να βρίσκονται στην εργασία τους έως και τις 16 Μαϊου που έχει ορισθεί η δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα και όπως είπε ο δήμαρχος υπάρχουν πολλές ελπίδες να συνεχιστεί η εργασιακή τους σχέση με το Δήμο.

Την πολύ θετική αυτή εξέλιξη χαιρέτισαν όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Κ 10.04.18
μακάρι οι άνθρωποι να δικαιωθούν και να μην φύγουν από τις δουλειές τους!
Απάντηση
ενας απαυτούς 31.03.18
ευχαριστώ το δήμαρχο για τη στίριξη που μας έδωσε και είτανε δίπλα μας στο δικαστήριο.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.