ΒΟΥΛΑ

Δεν θα διενεργούνται ηλεκτρονικές συναλλαγές λόγω του Πάσχα των Καθολικών

0 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 17:56

H Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και η Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 ορίζονται, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 11 του Νόμου 3336/2005), ορίζονται ως μέρες ειδικής αργίας για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, λόγω αργίας του Διευρωπαϊκού Αυτοματοποιημένου Συστήματος Πληρωμών (σύστημα TARGET2), σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης σε σχετική ανακοίνωση. 

Οι ημερομηνίες αυτές θα είναι εργάσιμες για το προσωπικό των τραπεζών και του Δήμου, ωστόσο δε θα διενεργούνται ηλεκτρονικές συναλλαγές με ημερομηνία αξίας από 30 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου.

Παρακαλούνται όσοι έχουν οφειλές προς το Δήμο που λήγουν κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες και επιθυμούν να τις εξοφλήσουν ηλεκτρονικά να το κάνουν μέχρι την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Την Παρασκευή 30 Μαρτίου και τη Δευτέρα 2 Απριλίου το ταμείο του Δήμου θα λειτουργεί κανονικά.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.