ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Χατζηδάκης: Για ποιους Δημάρχους μίλησε με τα καλύτερα λόγια;

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ 1 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 08:59

Είναι γνωστό τοις πάσι πλέον, ότι ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου,  Διονύσης Χατζηδάκης, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, με την σωστή οικονομική διαχείριση και το πολυσχιδές έργο του σε ολόκληρη την πόλη, έχει δημιουργήσει μία δική του σχολή στην Αυτοδιοίκηση.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, έχει χαράξει μία "περπατησιά" τέτοια, την οποία αναγνωρίζουν όλοι. Και για να είμαστε ακριβείς, οι περισσότεροι, μιας και υπάρχουν και κάποιοι, ελάχιστοι, που θεωρούν πως του κάνουν αντιπολίτευση.
Αυτή την "περπατησιά" λοιπόν, φαίνεται να ακολουθούν και συνάδελφοί του δήμαρχοι των γύρω περιοχών που εξελέγησαν για πρώτη φορά στο αξίωμα αυτό, όπως οι σαραντάρηδες Γιάννης Κωνσταντάτος, Αργυρούπολης -Ελληνικού και Ανδρέας Κονδύλης, Αλίμου, οι οποίοι τον αποκαλούν δάσκαλο της αυτοδιοίκησης, κάτι που υιοθετεί και ο συνάδελφός τους Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, των 3Β (Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης).

Από την πλευρά του τώρα, ο Διονύσης Χατζηδάκης, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους να κρατήσουν τους δήμους τους όρθιους σ' αυτές τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες που βιώνει η χώρα και κατ' επέκταση και οι Ο.Τ.Α., δεν φείδεται καλών λόγων γι' αυτούς που το αξίζουν.

Έτσι, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ATTICA, με θέματα της Αυτοδιοίκησης, αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοί του στους Καλλικρατικούς δήμους για να τους λειτουργήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα, ενώ, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, έπλεξε το εγκώμιο των "γειτόνων" του δημάρχων, Κωνσταντάτου, Κονδύλη και Κωνσταντέλλου.

Χαρακτήρισε ως " ευτυχή συγκυρία" το γεγονός πως, σ' αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο, οι δήμοι της παράκτιας ζώνης έχουν στην διοίκηση αυτούς τους "άξιους" ανθρώπους, οι οποίοι διαθέτουν πολλές ικανότητες και έχουν καταφέρει πάρα πολλά και κατά την άπόψή του, θα φέρουν στο τέλος τα καλύτερα για τους συμπολίτες τους αποτελέσματα.

Ενδεικτικά δε, ανέφερε την επένδυση στο π. αεροδρόμιο του Ελληνικού, την οποία ο Γιάννης Κωνσταντάτος στηρίζει από την αρχή (και προεκλογικά) με όλες του τις δυνάμεις, καθώς και στην άλλη μεγάλη επένδυση, αυτήν της Μαρίνας του όμορου Αλίμου, που ο εκεί δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, χειρίζεται μέχρι σήμερα με τον δέοντα τρόπο.
 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 21.03.18
Μπράβο του για το έργο του στο Φάληρο και συγχαρητήρια γιατί αναγνωρίζει και των άλλων τα έργα και τις προσπάθειες.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.