ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Παραιτήθηκε ο Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης

1 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 12:47

Τελικά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Παλαιού Φαλήρου, Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης, υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος τον ανηλεή και εν πολλοίς άδικο πόλεμο που δέχτηκε από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, από συγκεκριμένα πρόσωπα, τόσο μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, όσο και έξω από αυτό, τα οποία, κατά αυτόν, προφανώς, ενοχλούσε ο θετικός αντίκτυπος που είχαν οι προσπάθειες του στην κοινωνία του Φαλήρου.

Όπως μας δήλωσε, την απόφασή του αυτή την πήρε μετά από μεγάλη σκέψη και δυσκολία, αφού από την πρώτη στιγμή που εξελέγη στη θέση αυτή,  είχε την όρεξη και την διάθεση να προσφέρει πολλά πράγματα, στοχεύοντας στην συνεχή πρόοδο του σωματείου τους.

Αυτό, όμως, όπως είπε, δεν μπορούσε να το επιτύχει γιατί είχε απέναντί του την αρνητική στάση σημαντικού μέρους των μελών του Δ.Σ., που του έφραζαν το δρόμο, επισημαίνοντας ότι, όταν δεν έχεις μία οργανωμένη ομάδα, ακόμη και σε έναν σύλλογο ή σωματείο, δυστυχώς, δεν μπορείς να παραγάγεις κανένα σοβαρό έργο.

"Τους ενοχλούσα γιατί έκανα θετικό έργο κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και λόγω των πολιτικών μου θέσεων γενικότερα, τις οποίες, όμως, ποτέ δεν τις έφερα μέσα στον Σύλλογό μας, επειδή πιστεύω ότι, αυτά πρέπει να μένουν απ' έξω και πως,  ένας τέτοιος σύλλογος πρέπει να τους αγκαλιάζει όλους, ανεξάρτητα από τις όποιες πολτικές τους πεποιθήσεις", είπε με εμφανή πικρία, κλείνοντας την αναφορά του αυτή.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Δεκ.Βασ. 13.03.18
Ευτυχώς ησύχασες κε Μπάμπη!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.