ΑΛΙΜΟΣ

Δήμαρχος Αλίμου: Δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες στο "CINE ΑΛΙΜΟΣ"

0 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 14:03

"Δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες στο "CINE ΑΛΙΜΟΣ" είπε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της κυρίας Μπελιά στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, εξηγώντας πως, οι πολεοδιμικές αυθαιρεσίες που ανέφερε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ "Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι", αφορούν κάποιες τουαλέτες που προϋπήρχαν πολύ πριν αναλάβει η δικήτου διοίκηση. Γι' αυτές τις συγκεκριμένες τουαλέτες λοιπόν, έχει επιβληθεί και το σχετικό πρόστιμο και όχι για αυθαίρετα που σχετίζονται με την εγκατάσταση του CINE ΑΛΙΜΟΣ. 

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:  "Οι τουαλέτες αυτές έχουν τοποθετηθεί από παλιά. Δεν τις έβαλε ο Δήμος τώρα. Προϋπήρχαν από τότε που εκεί λειτουργούσε ένας παράνομος παιδότοπος. Όμως, ποτέ, καμία δημοτική αρχή απ' όσες πέρασαν σ' αυτά τα χρόνια δεν έκανε κάτι, κάποια καταγγελία στην πολεοδομία. 

Εμείς όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου προχωρήσαμε σε ανάκληση της άδειας εκείνου του παράνομου παιδότοπου. Αλλά τότε κανένας και καμία από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν μίλαγε". 

Επίσης, έκανε γνωστό πως, το πρόστιμο ήταν για τις τουαλέτες που προϋπήρχαν και ότι, τότε, ο χρήστης είχε καταθέσει δήλωση προκειμένου να τακτοποιήσει την κατασκευή τους, επαναλαμβάνοντας πως, αυτή είναι η αυθαιρεσία την οποία επικαλέσθηκε η κυρία Μπελιά και όχι ότι ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος έχει αυθαιρεσίες. 

"Έτσι έχουν τα πραγματικά γεγονότα, και όχι όπως τα παρουσιάζουν κάποιοι συνάδελφοι εδώ μέσα. Είναι άσχημο να ακούγονται ψεύδη και ανακρίβειες λοιπόν, αφού, στο τέλος εκ του αποτελέσματος, εκτίθεσθε όσοι τα λέτε", είπε χαρακτηριστικά, ενισχύοντας - για μια ακόμα φορά - αυτό που έχει πει σε αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις, ότι δηλαδή αυτό που κάνουν κάποιοι συγκεκριμένοι δ.σ. της αντιπολίτευσης δεν είναι τίποτε άλλο παρά "πολιτική και ηθική αθλιότητα". 

Κλείνοντας, εξίζει να πούμε πως, για όσους παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν είναι δύσκολο να κατανοήσουν τη στάση μερικών δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας που φαίνεται στη συνέχεια της διαδικασίας ότι μίλησαν χωρίς να γνωρίζουν όλες τις πτυχές του θέματος στο οποίο αναφέρονται. 

Δικαίως λοιπόν υποχρεώνουν τον Δήμαρχο να λέει πως είναι πολύ θλιβερό να ακούγεται η μισή αλήθεια γύρω από διάφορα ζητήματα μόνο και μόνο για να λένε ότι του κάνουν αντιπολίτευση και να χαρακτηρίζει αυτή τη συμπεριφορά "αναιδή", που δεν προσφέρει τίποτα στην καλή λειτουργία του Δήμου.

Κλείνοντας αυτή τη συζήτηση ο δήμαρχος  υπογράμμισε πως αποφασίζει με γνώμονα το κοινό συφέρον των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.