ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Τελεσίδικη καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση & εξύβριση

0 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 15:08

Τελεσίδικη έγινε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η καταδίκη του Αθ. Μουραφέτη για τη συκοφαντική δυσφήμηση και την εξύβριση (δια του Τύπου) του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη, με τα δημοσιεύματα στο φύλλο Ιουνίου 2016 του εντύπου ¨Δημοτική Έρευνα¨ καθώς η έφεση που είχε ασκήσει ο πρωτόδικα καταδικασθείς σε δώδεκα (12) μήνες φυλάκιση, απορρίφθηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών, αφού ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως και ο συνήγορος που είχε εξουσιοδοτήσει να τον εκπροσωπήσει ήταν απών, προφασιζόμενος κώλυμα που το Δικαστήριο απέρριψε ως εντελώς αβάσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασθείς τελεσίδικα πλέον, έκανε λόγο στα δημοσιεύματά του για εκποίηση και ιδιωτικοποίηση της παραλίας του Π. Φαλήρου από το Δήμαρχο, για απώλεια εσόδων από δήθεν μισθώματα ξενοδοχείου, που όμως είναι μισθωτής του Ελληνικού Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και όχι του Δήμου (ο οποίος εισπράττει –όπως προβλέπεται- το αναλογούν τέλος από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του ξενοδοχείου). Επίσης, για το δημοσίευμα περί δήθεν ευνοιοκρατίας στην ανάληψη τεχνικών έργων του Δήμου, όπως και εκείνου για απώλεια εσόδων από δήθεν εκποίηση μαρμάρων στο Δημοτικό Κοιμητήριο.

Όλα τα ανωτέρω αποδείχθηκαν ψευδή, όπως και η γνώση του Αθ. Μουραφέτη για την αναλήθειά τους, λόγοι για τους οποίους και του επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης των δώδεκα (12) μηνών.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.