ΑΛΙΜΟΣ

Δήμαρχος Αλίμου: Οι δημότες αναγνωρίζουν το έργο μας στους παιδικούς σταθμούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ 0 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 21:15

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, παρουσία του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΝΠΔΔ των Παιδικών Σταθμών της πόλης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου σε γνωστό κέντρο της παραλίας. 

Ο κ. Δήμαρχος αφού έκοψε την πίτα, στο σύντομο χαιρετισμό του μετά, ευχαρίστησε το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι περισσότερο από εμφανές που το αναγνωρίζουν οι συμπολίτες τους και είναι ευχαριστημένοι. 

Συνέχισε δε λέγοντας: "Παρ' όλα αυτά, όμως, εμείς ως Διοίκηση δεν αρκούμεθα σ' αυτό, αλλά προσπαθούμε κάθε μέρα να εμπλουτίζουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους, με νέα πράγματα συνεχώς. 

Πρέπει να σας πω μάλιστα, ότι είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο και πως το έργο που κάνετε αποδεδειγμένα με ευσυνειδησία και συνέπεια, είναι σπουδαίο και οι δημότες μας το εκτιμούν ανάλογα". 


Ο Δήμαρχος κόβει την πίτα των Παιδικών Σταθμών παρουσία του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Γιάννη Μαριόλη και της Διευθύντριας Γιώτας Νικολάου - Καλαθιανάκη. 

Έκλεισε δε, ευχόμενος σε όλες και όλους, η χρονιά αυτή να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα. Σε ότι αφορά τη χώρα μας, ευχήθηκε να υπάρξουν όσο το δυνατόν καλύτερες εξελίξεις. 

Ακολούθως, στην αντιφώνησή του, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Μαριόλης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Κονδύλη για την πολυσχιδή και αναβαθμιζόμενη αρωγή του στο έργο και την αποστολή των Π.Σ., επισημαίνοντας παράλληλα και τη θεμελιώδη σημασία της προσφοράς των εργαζομένων σ' αυτούς. Παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς, διοικητικούς και βοηθητικό προσωπικό. 

Θέλοντας να καταδείξει τη σημασία αυτής της προσφοράς τους στην ευόδωση του υψηλού στόχου της προετοιμασίας του μέλλοντός μας, ανέφερε χαρακτηριστικά πως, "οι άνθρωποί μας αυτοί, είναι οι δύναμή μας". 

Το ένα "χρυσό φλουροί" (δύο υπήρχαν), κέρδισε το κομμάτι των Παιδικών Σταθμών και το άλλο, δωροεπιταγή προσφορά του καταστήματος "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" στην Καλαμακίου, η Δ/ντρια του Νομικού Προσώπου Παναγιώτα Νικολάου - Καλαθιανάκη. Επίσης, πέραν των προαναφερθέντων, το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν, οι αντιδήμαρχοι Αλίμου, Αναστασία Σιμητροπούλου, Μαρία Ανανιάδου - Παγουρτζή, Στέφανος Διαμαντής και Γιώργος Ασημακόπουλος, αντιδήμαρος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Παλαιού Φαλήρου. Ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, Αρτέμης Καραμολέγκος, οι δ.σ. Κωνσταντίνα - Θεοδώρα Γκόνη, Δ. Γιαννακόπουλος, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών, Ντόρα Δανοχρήστου, Κ. Φαλιέρος και Φ. Αστεριάδης. 

Σε μια σύντομη πλην όμως ουσιαστική δήλωσή ο κ. Μαριόλης μας είπε ότι, "η αθρόα συμμετοχή των εργαζομένων και η εορταστική ατμόσφαιρα μεταξύ των παρευρισκομένων, έκαναν εμφανές το κλίμα συναδέλφωσης και αλληλουποστήριξης που επικρατεί στο λειτούργημά μας, με μοναδικό προσανατολισμό, την επίτευξη του κοινού στόχου μας, που συνοψίζεται στην διαπίστωση ότι "τα παιδιά σας είναι παιδιά μας".  


Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Ασημακόπουλος. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.