ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Βραβεύθηκαν εθελοντές Δασοπροστασίας - Δασοπυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης

0 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 11:48

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά η οικογένεια των Εθελοντών Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης την Κυριακή 28 Ιανουαρίου τίμησε όσους της συμπαραστάθηκαν στην επιτυχημένη πορεία της, καθώς και τους Εθελοντές της Ομάδας που συμμετείχαν στην αντιπυρική περίοδο 2017.

Το οικογενειακό κλίμα της Ομάδας και η αναδρομή στην πορεία από την δημιουργία της το καλοκαίρι του 2015 έως σήμερα γέμισε την ατμόσφαιρα με συγκίνηση και έδωσε τα εχέγγυα για το μέλλον.Στα τιμώμενα πρόσωπα ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Διοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πύραρχος Φώτης Δημαρέσης, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου επί 35 χρόνια Μιχάλης Πεσιρίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και εντεταλμένος Δημοτικής Αστυνομίας Λάζαρος Τογρίδης και η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής κα. Ασπασία Καραμάνου.

Τις ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην ανάπτυξη και καταξίωση της Εθελοντικής Ομάδας στη συνείδηση των κατοίκων της Πόλης εξέφρασε ο επικεφαλής της ΕΟΔΠΕΑ και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός.

Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας, όπως το έθιμο προβλέπει, αναδεικνύοντας τέσσερις τυχερούς για τη νέα χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης  ο Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Διοικητής του 8ου Π.Σ. Πύραρχος Φώτης Δημαρέσης, με αντιπροσωπεία του Σταθμού, η Αναπλ. Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής Δρ. Ασπασία Καραμάνου, ο Διοικητής Ασφαλείας Α.Τ. Αργυρούπολης Ιωάννης Δανίλης, η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διαχείρισης Καταστροφών Ξένια Γεωργιάδου, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Χαρίκλεια Λαμπρινού, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ευάγγελος Νικοθώδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Γεώργιος Σαραφίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Δημοτικής Αστυνομίας Λάζαρος Τογρίδης, η Δημοτική Σύμβουλος & Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Ειρήνη Στελλάκη , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Αντώνης Αντωνόπουλος, ο Διευθυντής Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Γεώργιος Παρούσης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Πεσιρίδης, ο Προϊστάμενος Γραφείου Κίνησης Ιωάννης Αυγόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολ. Προστασίας Δήμου Γλυφάδας και Πρόεδρος των Εθελοντών Δασοπροστασίας Γλυφάδας Στέλιος Θεοδοσόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολ. Προστασίας Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, ο Υπεύθυνος Γραφείου Εθελοντών Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Ιωάννης Δεκαβάλλας, η Εθελόντρια Σαμαρείτισσα, Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αναστασία Βλαχοπούλου, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ηλιούπολης, (αντιπροσωπεία), η Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα, (αντιπροσωπεία), ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «Ώρα για Δράση» Νίκος Κιούσης, ο Υπεύθυνος Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιωάννης Σουβατζής
ο Πρόεδρος Συλλόγου Ευγηριωτών Λευκάδας Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος
από τον ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ ο Γιώργος Αδαμόπουλος και πολλοί άλλοι φίλοι της Ομάδας που συνέδραμαν ποικιλοτρόπως για την επίτευξη των στόχων μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης για την άψογη οργάνωση και επιτυχία της τόσο ζεστής γιορτής, στους συντονιστές Χρήστο Κανελλίδη και Σπύρο Μανίκα και σε όλη την Οργανωτική Επιτροπή για την πολύτιμη συμβολή της.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.