ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 05:32

ΑΛΙΜΟΣ

Τόσο ήταν το ενδιαφέρον της ΠΟΕ - ΟΤΑ για τους εργαζόμενους στο Δήμο Αλίμου;

0 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 00:34

Το γεγονός ότι η ΠΟΕ - ΟΤΑ δεν προσήλθε σε δύο συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλίμου όπως γνωστοποιεί η δημοτική αρχή με ανακοίνωσή της, για θέμα που αφορά στους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας, ένα πράγμα αποδεικνύει: 

Ότι η παρουσία της στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και η φασαρία και αναστάτωση που προκάλεσαν κατά τη συζήτηση για τη σύναψη σύμβασης με ιδιώτη που θα έχει υποβοηθητικό ρόλο στην καθαριότητα, σκοπό είχε να προκαλέσει αναβολή του θέματος και αρνητικές εντυπώσεις σε βάρος της διοίκησης του Δήμου. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης προσπάθησε να τονίσει με έμφαση ότι σε καμία περίπτωση αυτή η σύναψη σύμβασης δεν σήμαινε ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και παρά το γεγονός ότι επανέλαβε σε κάθε τόνο ότι οι εργαζόμενοι δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν για τη διατήρηση της εργασίας τους. Τίποτα απ' τα παραπάνω δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει τα όσα ακολούθησαν σ' εκείνο το δημοτικό συμβούλιοΤο θέμα της σύμβασης που αναβλήθηκε προκειμένου να υπάρξει ενημερωτική συζήτηση της δημοτικής αρχής με το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων, (δεν προσήλθαν σε δύο διαδοχικά ραντεβού), έρχεται προς συζήτηση και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου και εκ μέρους της δημοτικής αρχής εκδόθηκε ανακοίνωση όπου γνωστοποιείται πως ο δήμαρχος περιμένει και πάλι εκπροσώπους της ΠΟΕ - ΟΤΑ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Θα ανταποκριθεί αυτή τη φορά ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ; 
 
H ανακοίνωση του Δήμου Αλίμου 

Σχετικά με το «Δελτίο Τύπου» με αρ. πρωτ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ 125/31.1.2018, με το οποίο η ΠΟΕ – ΟΤΑ ζητάει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλίμου, πληροφορούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΠΟΕ – ΟΤΑ προσεκλήθη ήδη δύο φορές για συνάντηση από τον κ. Δήμαρχο στις εξής ημερομηνίες:

• Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και
• Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.

Όμως, και τις δύο φορές η ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν προσήλθε στις συναντήσεις.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης και η δημοτική Αρχή Αλίμου θα τους αναμένει, όπως ζητάνε, για τρίτη φορά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο Αλίμου.

Διευκρινίζεται, τέλος, ότι θέμα της συνάντησης δεν αποτελεί η «ιδιωτικοποίηση» της καθαριότητας στον Δήμο Αλίμου, όπως αναφέρει η ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Δελτίο της, αλλά η διατήρηση της υφιστάμενης Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου και η ενίσχυσή της από υπηρεσίες αναδόχου δημόσιας σύμβασης. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.