ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Στο Δικαστικό Σώμα η δημοτική σύμβουλος Χαρά Γιαννοπούλου

0 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 12:31

Aποχώρησε μετά από παραίτησή της στις 16 Ιανουαρίου 2018, από το αξίωμα της Δημοτικής Συμβούλου Παλαιού Φαλήρου, η Χαρά Ν. Γιαννοπούλου, η οποία εξελέγη με την παράταξη του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη, κατόπιν επιτυχίας και εισαγωγής της στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών ως Δικαστής στην κατεύθυνση της πολιτικής- ποινικής Δικαιοσύνης.

Την κυρία Γιαννοπούλου, η οποία ήρθε 10η στη γραπτή δοκιμασία σε σύνολο 464 διαγωνιζομένων και 24η στα προφορικά ανάμεσα σε 34 μόλις εισακτέους δικαστικούς λειτουργούς, συνεχάρη ο Δήμαρχος και της ευχήθηκε να συνεχίσει το έργο της προς την κοινωνία από τη νέα θέση που θα έχει, αυτή της έδρας των δικαστηρίων. 

Η Χαρά Γιαννοπούλου υπήρξε πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Κληροδοτημάτων και μέλος  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου καθώς και αναπληρωματικό μέλος της δευτεροβάθμιας επιτροπής Παιδείας, εισφέροντας τις νομικές της γνώσεις σε πλείστα ζητήματά του.  

Το vimaonline.gr είχε δημοσιεύσει δύο δικά της βασικά νομικά άρθρα, αναφορικά με το ζήτημα της κατάσχεσης των Τραπεζικών Λογαριασμών και την Αστική Ευθύνη ως προς τις  κακοτεχνίες σε πεζοδρόμια των Δήμων, τα οποία έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης από το αναγνωστικό μας κοινό.

Η Ελένη Ράπτη  είναι η επόμενη στην κατάταξη του ψηφοδελτίου η οποία θα καταλάβει τη θέση της Χαράς Γιαννοπούλου. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.