ΒΟΥΛΑ

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη ο Κώστας Σφέτσας

0 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 13:01

Στη θέση του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Φιλάρετου Χατζηστεφάνου, ορίστηκε με την 576/2017 απόφαση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Σφέτσας. Συγκεκριμένα, βάσει της απόφασης, ο κ. Σφέτσας θα είναι Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες:

-Λειτουργίας των Κ.Ε.Π.
-Λειτουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας
-Λειτουργίας της ηλεκτρονικής πύλης καταγραφής προβλημάτων και αιτημάτων των πολιτών
-Λειτουργίας των εμποροπανηγύρεων
-Λειτουργίας της Γραμμής του Δημότη
-Επιμέλειας του εορταστικού διακόσμου

Επιπλέον με την ίδια απόφαση όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οργάνωσης-Προγραμματισμού Δημοτικού Έργου και Απασχόλησης, Παντελής Κασιδόκωστας.

Εν τη απουσία του ορισθέντος Αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου, τα καθήκοντα του αναπληρωτή Δημάρχου ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης, Νικόλαος Βάσης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον νέο Αντιδήμαρχο ενώ δήλωσε πως το «χαρτοφυλάκιο» Εξυπηρέτησης του Πολίτη δημιουργήθηκε με στόχο να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η ανθρωποκεντρική αντίληψη της σημερινής διοίκησης του Δήμου και να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι υπηρεσίες του Δήμου στον πολίτη και την εξυπηρέτηση του. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος Αντιδήμαρχος θα ανταποκριθεί άριστα στα νέα του καθήκοντα.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.