ΑΛΙΜΟΣ

Δήμαρχος Αλίμου: Εδώ κι ένα μήνα έγινε αναφορά για τη δασκάλα του 6ου Δ. Σ. - Σιγή ιχθύος από το Υπουργείο

0 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 11:11

Ο θόρυβος και το σοκ που προκάλεσε όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Αλίμου αλλά και πανελλαδικά, το περιστατικό που η δασκάλα του 6ου δημοτικού σχολείου έβαλε τους συμμαθητές 9χρονου μαθητή να τον χαστουκίζουν προς συμμόρφωση, δεν λέει να κοπάσει.

Καθημερινά οι καταγγελίες των γονιών πληθαίνουν, και είναι πολλοί εκείνοι που έχουν να καταγγείλουν περιστατικά περίεργης συμπεριφοράς της συγκεκριμένης εκπαιδευτικού.

Όμως πέρα από τις καταγγελίες των γονιών, σήμερα ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ κατήγγειλε πως παρά το γεγονός ότι στο τέλος του Σεπτέμβρη υπήρξε κι άλλο περιστατικό και αναφορά σε βάρος της εν λόγω εκπαιδευτικού στην αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση. 

"Είναι χαρακτηριστικό" είπε, "πως παρά το γεγονός ότι η περίεργη συμπεριφορά της εν λόγω εκπαιδευτικού έχει καταγγελθεί στην αρμόδια διεύθυνση, αλλά και απ' ευθείας στο υπουργείο Παιδείας δεν υπήρξε καμία απάντηση. Υπάρχει απόλυτη σιωπή. Και αν δεχθούμε αυτό που θα μπορούσαν να μας πουν ότι η περίπτωση της εκπαιδευτικού διερευνάται, το ερώτημα που τίθεται είναι, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα και εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα δεν πρέπει η δασκάλα αυτή να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της;" 

Σ' οποιαδήποτε χώρα σε μια ανάλογη περίπτωση θα υπήρχε τουλάχιστον μία ανακοίνωση που θα απευθυνόταν στη σχολική κοινότητα είτε να την καθησυχάσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, είτε ότι λαμβάνονται κάποια μέτρα πρόνοιας, τόνισε καταλήγοντας ο δήμαρχος.   


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.