ΒΟΥΛΑ

Οι μπαταξήδες και τα τοπικά κλεφτρόνια του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

0 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 23:12

Με ένα στοχευμένο παράδειγμα ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, "μαρτύρησε" πως ο δήμος ετοιμάζεται για στοχευμένους ελέγχους που θα φέρουν χρήματα στα δημοτικά ταμεία.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της 6ης Νοεμβρίου, στη συζήτηση για τα δημοτικά τέλη, απαντώντας σε πρόταση της αντιπολίτευσης για μείωσή τους, είπε πως προς το παρόν κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Δήλωσε όμως πως ο Δήμος έχει στρέψει το βλέμα του προς τους μπαταξήδες συνδημότες του, που αντί να δηλώσουν τα πραγματικά τετραγωνικά του σπιτιού τους, δηλώνουν ελάχιστα με αποτέλεσμα να πληρώνουν και ελάχιστα δημοτικά τέλη. 

"Υπάρχουν μπαταξήδες", είπε, "τοπικά κλεφτρόνια, όπως π.χ. ιδιοκτήτης με σπίτι 275 τ.μ. που δηλώνει 55 τ.μ. και δεν πληρώνει τα δημοτικά τέλη που του αναλογούν". 

"Όταν αποκαλύψουμε όλους αυτούς και αρχίσουν να πληρώνουν αυτά που τους αναλογούν και όταν με τις κινήσεις που κάνουμε όπως π.χ. την εξοικονόμηση που θα έχουμε του χρόνου από την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού, εισρεύσουν χρήματα στο ταμείο του Δήμου, τότε θα συζητήσουμε για τη μείωση των δημοτικών τελών". 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.