ΓΔ: 859,46 -1,36% EUR/USD: 1,1346

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ξεκινά η κατασκευή των Πεζογεφυρών σε Άλιμο, Παλαιό Φάληρο, Χαϊδάρι και Αθήνα

0 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 12:31

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για το σημαντικό έργο κατασκευής 6 Πεζογεφυρών σε βασικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής. Πρόκειται για τις Πεζογέφυρες σε: 

-Λεωφόρο Ποσειδώνος και Λεωφόρο Καλαμακίου, Άλιμος,
- Λεωφόρο Κηφισίας και Πανόρμου, Αθήνα,
- Λεωφόρο Μεσογείων και ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, Αγία Παρασκευή,
- Λεωφόρο Αθηνών –Σχολές Προβατά, Χαϊδάρι,
- Λεωφόρο Ποσειδώνος και Αφροδίτης, Παλαιό Φάληρο,
- Λεωφόρο Αθηνών-Παλατάκι, Χαϊδάρι.

Στις 5 Οκτωβρίου υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (ως Φορέας Υλοποίησης) και της αναδόχου εταιρείας "Στάθης Κοκκίνης" που με ποσοστό έκπτωσης 52,50% ανέλαβε την εργολαβία. Το έργο έχει αρχικό κόστος 12.350.000 (ποσό με ΦΠΑ, χωρίς ΦΠΑ 9.959.677,42 ευρώ). 

Το έργο έχει διάρκεια υλοποίησης 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Απριλίου 2019. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020».


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.