ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 22:16

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Στην Αργυρούπολη μεταφέρθηκε η έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής

2 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 15:13

Έδρα στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης θα έχει πλέον η Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής, σε κτίριο που παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δήμο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση στεγαζόταν μέχρι τώρα σε κτίριο της Άνω Γλυφάδας όπου πλήρωνε μηνιαίο μίσθωμα 18.000 ευρώ. 

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια επιτυχία της δημοτικής αρχής αφού την ώρα που τα αστυνομικά τμήματα συρρικνώνονται η παρουσία της Διεύθυνσης στο Δήμο αυξάνει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. 

Τα σχέδια του Υπουργείου προέβλεπαν κατάργηση του Α.Τ. Αργυρούπολης και την μεταφορά τους εκτός οικιστικού ιστού στον χώρο που στεγάζεται αυτή την στιγμή το Α.Τ. Ελληνικού, το οποίο και αυτό σε λίγο καιρό θα πρέπει να μεταφερθεί λόγω της Επένδυσης του Ελληνικού.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πρόσβαση στο σημερινό Α.Τ. Ελληνικού χωρίς την χρήση αυτοκινήτου είναι πολύ δύσκολη καθώς το τμήμα βρίσκεται εκτός οικιστικού ιστού της πόλης.

Με παρέμβαση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας Ελληνικού και Αργυρούπολης που συγχωνεύονται, αλλά και η Αστυνομική Διεύθυνση θα στεγαστούν στο δημοτικό κτίριο (πρώη εφορία), το οποίο παραχωρήθηκε για 12 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία εντελώς δωρεάν. Ήδη τεχνικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ έχουν κάνει αυτοψία στο κτίριο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί, στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 οι εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τα στελέχη της Αστυνομίας.

"Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα" δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος "και αποκαλύπουν πόσο ουσιαστικοί είμαστε στην παραγωγή της πολιτικής μας με έργα ουσίας αφού μετά από επίπονες προσπάθειές μας η αστυνομική δύναμη της πόλης μας ενισχύεται σημαντικά σε μια εποχή που πανελλαδικά τα αστυνομικά τμήματα συγχωνεύονται .

Στόχος μας ως διοίκηση του δήμου, είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Mε την μεταφορά της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής στην πόλη μας, ενισχύουμε εμπράκτως το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών μας καθώς έτσι αυξάνεται ο αριθμός των αστυνομικών που θα περιπολούν στην πόλης μας" τόνισε καταλήγοντας.

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
glyfadiotis 08.09.17
ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕΤΟ ΠΕΤΑΕΙ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ???
Απάντηση
Σούρμενα 08.09.17
Είναι ο μεγάλος παίκτης της αυτοδιοίκησης ο Κωνσταντατος
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.