ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 22:33

ΕΓΚΛΗΜΑ

Γιώργος Καλλιακμάνης: Όχι στον κομματικό συνδικαλισμό

0 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 18:23

"Δεν υποκινούμαστε από τα δεξιά, δεν κατευθυνόμαστε από τα αριστερά, δεν γυρίζουμε το βλέμμα μας πίσω..." δηλώνει ο Γιώργος Καλλικμάνης, επικεφαλής της συνδικαλιστικής κίνησης Μ.ΠΡΟ.Ο.Σ.Τ.Α. που πριν από λίγες μέρες κοινοποίησε την ιδρυτική της διακήρυξη και που θα λάβει μέρος στις εκλογές του  Σεπτεμβρίου, για την ανάδειξη του προεδρείου στην ΠΟΑΣΥ.  

Θέλοντας να τονίσει τον υπερκομματικό χαρακτήρα της κίνησης αναφέρει:
"Πάμε μόνο μπροστά... έχουμε καλούς φίλους που μας αγαπάνε και μας σέβονται για τις ιδέες μας, το λόγο και την εντιμότητα μας και δεξιά και αριστερά και πίσω...

Ο συνδικαλισμός της Αστυνομίας πρέπει να απαγκιστρωθεί από το πολιτικό σύστημα διότι αυτή η σχέση δεν ήταν ούτε καν αμφίδρομη παρά μόνο προς όφελος των εκάστοτε κυβερνήσεων αλλά και αυτών που υποκινούνταν από τους κομματικούς μηχανισμούς.

Αυτών που και τώρα ακόμη προσπαθούν να βάλουν κομματικές ταμπέλες σε οποιονδήποτε επιχειρεί να βάλει τις βάσεις σε ένα καινούργιο ξεκίνημα για το συνδικαλιστικό κίνημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε ένα ξεκίνημα που επιτέλους θα μετράει περισσότερες νίκες και όχι ήττες. Πρέπει όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι των περιστάσεων".

Η λύση βρίσκεται πάντα μπροστά ποτέ πίσω
(Νίκος Καζαντζάκης)

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.