ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 22:37

ΕΓΚΛΗΜΑ

Μία νέα συνδικαλιστική κίνηση στην Αστυνομία ταράζει τα νερά

0 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, 17:23

Μία νέα συνδικαλιστική δύναμη στην Αστυνομία έρχεται να ταράξει τα νερά εν όψει των εκλογών που θα γίνουν στο τέλος Σεπτεμβρίου, για την εκλογή του προεδρείου στην ΠΟΑΣΥ. Σήμερα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας έγινε η πρώτη συγκέντρωση της κίνησης, παρουσία πολλών δημοσιογράφων που ασχολούνται με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α (Μάχιμη Προοδευτική Ομοσπονδιακή Συμμαχία Των Αστυνομικών)  θα είναι το όνομα της κίνησης με "μπροστάρη" τον Γιώργο Καλλιακμάνη γνωστό για την συνδικαλιστική του δράση, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.

"Είναι μία νέα κίνηση στο συνδικαλιστικό κίνημα που δεν δέχεται αποκλεισμούς, και θα πορευθεί με ήθος και αξιοπρέπεια" τόνισε μεταξύ των άλλων ο κ. Καλλιακμάνης. "Για να πάμε μπροστά, ο συνδικαλισμός των "επιτροπών" θα πρέπει να τελιώσει" είπε, ενώ επιτέθηκε στο σημερινό προεδρείο της Ένωσης κατηγορώντας το ότι πολλές φορές έχει πάρει αποφάσεις χωρίς να ενημερώσει τα αρμόδια όργανα. Στηλίτευσε επίσης το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι ένστολοι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνδικαλιστικές ήττες από ιδρύσεως του συνδικαλιστικού κινήματος της Αστυνομίας όσον αφορά στο μισθολογικό.

Η νέα αυτή κίνηση έχει ήδη βρει ήδη αρκετούς υποστηριχτές ανάμεσα στις τάξεις των αστυνομικών οι οποίοι πιστεύουν ότι μία μεγάλη ανανέωση προσώπων στο συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου, απαιτείται ώστε οι αστυνομικοί να ξεκινήσουν να κερδίζουν "μάχες" απέναντι στις πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες συνέχεια υποβαθμίζουν τον ρόλο του αστυνομικού στην Ελληνική κοινωνία. 

Στο πάνελ παρευρέθηκαν: Μαρίνος Κακαβάς, Γραμματέας Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α., Δημήτρης Ρούσης, μέλος ΔΣ Αστυν. Υπαλλ Ακαρνανίας, Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α., Δρόσος Παρασκευάς, Πρόεδρος Ένωσης Αστυν. Υπαλλ. Φωκίδας και ο Μαυρογιώργoς Σωκράτης, Πρόεδρος Αστυν. Υπαλλ. Καρδίτσας.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.