ΓΔ: 906,57 0,50% EUR/USD: 1,1675

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Έγκριση ευρωπαϊκού προγράμματος 35 εκ. για τους Δήμους Καλλιθέας, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου!

1 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, 10:37

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, η πρόταση για τις «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)» , που υποβλήθηκε με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Καλλιθέας, σε συνεργασία με τους Δήμους Αλίμου και Π. Φαλήρου.

Η πρόταση αυτή προέκυψε μέσα από συνεργασία του Παντείου Πανεπιστημίου, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα « Σταύρος Νιάρχος» καθώς και έπειτα από ευρεία διαβούλευση με όλους τους κοινωνικούς φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία των πόλεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόταση αυτή εγκρίθηκε μετά από ανταγωνιστική διαδικασία, μέσα από την οποία ο Δήμος Καλλιθέας κατατάχθηκε τρίτος στην συνολική βαθμολογία των κριτηρίων.

"Το πρόγραμμα είναι ύψους 35.240.000,00 και προχωράμε στην εξειδίκευση με βάση την έγκριση της Περιφέρειας" αναφέρει ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

Δήμαρχος Αλίμου: "H ισχύς εν τη ενώσει"

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης γνωστοποίησε την έγκριση του προγράμματος ευχαριστώντας παράλληλα τους συναδέλφους του δημάρχους Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου για τη συνεργασία.

"Ευχαριστώ τους φίλους Δημάρχους Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και Π.Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη για την άψογη και πρωτοποριακή συνεργασία!!


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ 05.09.17
Ο κ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ''Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόταση αυτή εγκρίθηκε μετά από ανταγωνιστική διαδικασία, μέσα από την οποία ο Δήμος μας κατατάχθηκε τρίτος στην συνολική βαθμολογία των κριτηρίων. ΗΤΑΝ '' ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ κ. ΚΑΡΝΑΒΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΒΑΛΑ Κατόπιν της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» στο πλαίσιο του περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος ¨ΑΤΤΙΚΗ’ 2014-2020» ΑΠO ΤΗΝ Περιφέρεια Αττικής ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.