ΓΔ: 906,57 0,50% EUR/USD: 1,1686

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διονύσης Χατζηδάκης: Είμαστε ο μόνος δήμος που έκανε αξιολόγηση

0 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, 16:14

Σε ένα από τα τελευταία δημοτικά συμβούλια του Παλαιού Φαλήρου, συγκεκριμένα σ' αυτό που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου 2017 μετά από σχετική τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Γιώργου Βασιλείου, που αφορούσε στις εκπτώσεις που καταφέρνει και παίρνει ο Δήμος κάθε φορά από τους εργολάβους - κατασκευαστές των διαφόρων έργων που αναλαμβάνουν, ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης είπε ότι αυτές επιτυγχάνονται μέσω των μειοδοτικών διαγωνισμών που γίνονται και οι οποίοι άλλωστε αναρτώνται στη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ".

"Εμείς ως διοίκηση", είπε, "για τα έργα κάνουμε διαγωνισμούς, τους  οποίους κάθε φορά αναρτούμε και στη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ". Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά αυτό που πρέπει και όποιοι ενδιαφέρονται συμμετέχουν και κάνουν τις προσφορές τους. Άλλωστε, ως προς τον έλεγχο όλων αυτών των διαδικασιών, έχω ορίσει τον Δημήτρη Καρκατσέλη που είναι άκρως σχολαστικός, γύρω από αυτά και τα προσέχει, ελέγχοντάς τα και στην παραμικρή του λεπτομέρεια".

Πέραν αυτού, όμως, είπε πως, ο Δήμο Παλαιού Φαλήρο, είναι ο μόνος δήμος στην Ελλάδα που έκανε αξιολόγηση. Κανένας άλλος. Και όπως ενημέρωσε το σώμα, τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης τα έχει στείλει στο αρμόδιο υπουργείο. Κατόπιν τούτων, ρώτησε τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Βασιλείου: "Υπάρχει καμία παρατυπία τα έργα;".  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.