ΓΔ: 906,57 0,50% EUR/USD: 1,1675

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Π. Φάληρο: Με σημαντική έκπτωση ο διαγωνισμός για το υπόγειο γκαράζ

0 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, 12:07

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σημαντική έκπτωση ο διαγωνισμός για την κατασκευή του υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων καθαριότητας και υπέργειου χώρου γραφείων καθαριότητας και χώρων πρασίνου και παιδικής χαράς, στο Ο.Τ. 381, στο Παλαιό Φάληρο.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 διενεργήθει από την επταμελή επιτροπή διαγωνισμού, ο ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβου εκτέλεσης του έργου: ¨ Κατασκευή υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων καθαριότητας και υπέργειου χώρου γραφείων καθαριότητας και χώρων πρασίνου και παιδικής χαράς, στο Ο.Τ. 381¨

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 4.880.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ενώ το
έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής με προγραμματική σύμβαση.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 15 εταιρείες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και η έκπτωση που επιτεύχθηκε από τον πρώτο μειοδότη είναι 61,80% επί των τιμών της μελέτης.

Συνεπώς το κόστος του έργου θα ανέλθει στο ποσό των 1.864.278,11€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Η διάρκεια του έργου είναι δεκαοκτώ μήνες από την εγκατάσταση του εργολάβου που θα πραγματοποιηθεί μετά την επικύρωση του διαγωνισμού από το Ελεγκτικό Συνέδριο. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.