ΒΟΥΛΑ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης "φούρναρης" στη Βούλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ 4 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, 13:08

Στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με την αγορά του ψωμιού από οργανωμένα και διαπιστευμένα αρτοποιεία παραγωγής του, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος (Ο.Α.Ε.), προσκάλεσε τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Ζουγανέλη για το γύρισμα διαφημιστικού σπότ.

Έτσι, λοιπόν, πριν λίγες μέρες, ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε για αρκετές ώρες στη Βούλα, στο σύγχρονο αρτοποιείο του Χρήστου Κούτσικου (Πρίγκηπος Πέτρου 36), όπου μαζί με την ηγεσία του Ο.Α.Ε., ζύμωσε, έψησε και πούλησε ψωμί στον κόσμο, δημιουργώντας ταυτόχρονα και μία εξαιρετική και πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, απόρροια του πλούσιου και πηγαίου ταλέντου που διαθέτει ως ένας καλλιτέχνης, από τους πλέον καταξιωμένους στο κοινό.   


Ζύμωμα μετά...  μουσικής!
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Χρήστος Κούτσικος, πρόεδρος αρτοποιών Ανατολικής Αττικής και μέλος της Δ.Σ. της Ο.Α.Ε. με τους Μιχάλη Μούσιο, πρόεδρο της Ο.Α.Ε., Κώστα Κεβρεκίδη Γ. Γραμματέα και Ανδρέα Παπαϊωάννου, ταμία της Ομοσπονδίας. 
Σχόλια Αναγνωστών

4 Προσθήκη σχολίου
Φανή Κ. 01.07.17
Χρήσιμο και ενημερωτικό, για να γνωρίζουμε ότι ψωμί σωστά φτιαγμένο παρασκευάζεται μόνο στα αρτοποιεία που φέρουν το σήμα που δείχνει ο κ.Ζουγανέλης.
Απάντηση
καταναλωτής 30.06.17
Επιτέλους ο κόσμος πρέπει να μάθει τι ψωμί παίρνει από τα σούπερ μάρκετ. Για πέντε δέκα λεπτά πιο φθηνά αγοράζει ότι σαβούρα να είναι.
Απάντηση
Αντιγόνη Καρά 30.06.17
Πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Ο.Λ.Ε. Μπράβο
Απάντηση
Σταματης Χατζηχριστοδούλου 30.06.17
Εδω ζυμώνεται, εκει ψήνεται αλλα κανενα δεν ενδιαφέρει ποιος και πως. Να ειναι υποχρεωμένες οι επιχειρήσεις που μονο ψήνουν, αποψυχουν ή ζυμώνουν να απασχολούν αρτοποιούς και οχι μια πωλήτρια πριν γεμίσει τα ράφια. Φτανει πια με τα άψητα κατεψυγμένα τυροπιτάκια και τα ψωμιά που κανεις δεν ξέρει να κανει ποιοτικό έλεγχο και τα βάζουν προς πώληση και όποιον πάρει ο χάρος!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.