ΓΔ: 859,08 -1,41% EUR/USD: 1,1357

ΒΟΥΛΑ

Απενεμήθη ο τίτλος του Διδάκτορος στο Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης (φώτο)

1 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 14:45

Τη φράση του Σόλωνα "Γηράσκω δ' αεί διδασκόμενος" έκανε πράξη ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η οποία του χάρισε τον τίτλο του "Διδάκτορος". Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, με εξαιρετική επιμέλεια ολοκλήρωσε τη διατριβή του διδακτορικού του στη Διοικητική Επιστήμη, της Σχολής Διοίκησης (International School of Managment) (I.S.M) του Παρισιού, μετά από πολυετή παρακολούθηση μαθημάτων.Η επίσημη τελετή αποφοίτησης του διδακτορικού του πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Παρίσι όπου παρέλαβε το πτυχίο του και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ (Ph.D of International Management). H πτυχιακή του εργασία είχε τίτλο "Change Management in Corporate IT & Decision Making Tools".

Το πτυχίο του παρέλαβε από τον Professor Jack Forget, Πρόεδρο της Σχολής
Ο Δήμαρχος αποφοίτησε με έπαινο, με βαθμολογία 94% (GPA3,85).Ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης εκτός από τον ανώτατο τίτλο του "διδάκτορος", είναι κάτοχος επίσης, του πτυχίου επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών από την Αεροπορική Ακαδημία «FLIGHT SAFETY» των Η.Π.Α., του πτυχίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και του πτυχίου μεταπτυχιακού τίτλου (ΜASTER) στη Διοίκηση Αερομεταφορών από το Πανεπιστήμιο «CITY» του Λονδίνου.


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Εφη Παπαδοπούλου 19.11.16
Συγχαρητήρια Δήμαρχε, πάντα ψηλότερα! O Δήμος είναι σίγουρα σε καλά χέρια!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.