ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 12:23

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Γλυφάδα: Δημοτικός σύμβουλος μιλάει υποτιμητικά για το Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

2 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 09:59

Δήμοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας Δ. Αγγελάτος

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε χθες, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος αλλά και ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης από το δημοτικό σύμβουλο της Διοίκησης Παπανικολάου, Δημήτρη Αγγελάτο, κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου της Γλυφάδας. 

Χθες, πριν από τη συζήτηση των θεμάτων της ατζέντας του δημοτικού συμβουλίου η διοίκηση έφερε προς συζήτηση καταδικαστικό ψήφισμα που αφορούσε στην κατά πληροφορίες πρόθεση του γειτονικού δήμου να δημιουργήσει σταθμό διαχείρισης απορριμμάτων, σε δημοτική του έκταση που βρίσκεται στα σύνορα με τη Γλυφάδα. 

Αναφορά έγινε και σε δημοσίευμα εφημερίδας αλλά και σε πληροφορίες που είχε ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου σχετικά με την πρόθεση του δήμαρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης να προτείνει στην πολιτεία, την κατασκευή σύγχρονου υπόγειου σταθμού διαχείρισης απορριμάτων. 

Ο κ. Αγγελάτος, ο μόνος που τοποθετήθηκε από τη συμπολίτευση επί του θέματος, κατηγόρησε τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης ότι θέλει να αναβαθμίσει (!) την πόλη του εις βάρος της Γλυφάδας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι λόγω της επένδυσης στο Ελληνικό τα μυαλά κάποιων (προφανώς εννοώντας τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης) έχουν πάρει "αέρα" ενώ απαξίωσε την ιστορία του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παντού στον κόσμο ξέρουν τον δήμο της Γλυφάδας, ενώ εάν αναφέρεις το όνομα "Αργυρούπολη" θα νομίζουν ότι αναφέρεσαι σε κάποιο πουλί!!!

Να σημειωθεί πως, στην παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το προεδρείο, αλλά και από την πλευρά του Δημάρχου. 

Αυτούσιο μέρος της ομιλίας του κ. Αγγελάτου: 

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, δεν ειναι τυχαίο που ο έντυπος τύπος τον τελευταίο καιρό ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα(...) μπαίνει στην διαδικασία ο κ. Κωνσταντάτος να τους χαρίσει 30 στρέμματα ώστε εκεί να γίνει η συγκομιδή απορριμάτων, ποιο όφελος θα έχουν οι κάτοικοι του Ελληνικού και της Αργυρούπολης από ένα τέτοιο έργο; Εγώ νομίζω οτι συμβαίνει κάτι άλλο σε όλη αυτή την ιστορία. Αυτό που με απασχολεί εμένα, όταν άρχισε και έγινε γνωστή η επένδυση σε όλο τον κόσμο (...), από τότε πήραν αέρα και τα μυαλά κάποιων, που προσπαθούν με τις ενέργειες που κάνουν, να υποβαθμίσουν την Γλυφάδα και να αναβαθμίσουν το Ελληνικό και την Αργυρούπολη. Σε οποιοδήποτε μέρος και αν πάτε στον κόσμο και πείτε Άθενς-Γλυφάδα.. την Γλυφάδα την ξέρουν όλοι. Όταν πείτε Αργυρούπολη, νομίζουν ότι μιλάς για κάποιο πουλί κτλ... Ο δήμαρχος έχει κατά νου άλλα πράγματα... επειδή δεν θέλω να πω κάτι άλλο θα ήθελα να ενημερώσω το σώμα, (...) κάνω ένα αγώνα και αρχίζω και ενημερώνω τον κόσμο για το συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι τώρα οι αντιδράσεις τους είναι ότι είναι πολύ ανήσυχοι και πολύ θυμωμένοι. Μου ζήτησαν να έρθουν σε επαφή με τον δήμαρχο και να κάνουμε ένα δημοτικό συμβούλιο για αυτό το θέμα. Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Προτείνω να γίνει μια επιτροπή αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα νικήσουμε...

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ 09.11.16
Είναι ντροπή για την πολιτική ιστορία της Γλυφάδας δημοτικός σύμβουλός της να μιλάει με αυτό τον τρόπο για γειτονικό δήμο. ΝΤΡΟΠΗ
Απάντηση
ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 09.11.16
ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΓΓΕΛΑΤΕ. ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.