ΓΔ: 860,65 -1,23% EUR/USD: 1,1349

ΒΟΥΛΑ

ECC - Everyone Can Code - Εβδομάδα κώδικα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας

0 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, 10:11

Η διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σας προσκαλούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, από τις 9:50 έως τις 12:30 στις δραστηριότητες, (εργαστήρια προγραμματισμού, ομιλίες, παιχνίδια κ. ά.) που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Σχολείου στο πλαίσιο της "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού" (http//codeweek.eu/) με θέμα:

ECC - Everyone Can Code!!

Σκοπός της εφαρμογής του προγράμματος "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού" είναι να δραστηροποιήσει μαθητές και γονείς, ώστε να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που σχετίονται με τον Προγραμματισμό. Καθώς οι χρήστες προγραμματίουν, δέχονται γνωστικές επιδράσεις, σε μαθηματικές και υπολογιστικές έννοιες, μαθαίνουν να σκέφτονται δημιουργικά να δίνουν λογικές εξηγήσεις και να εργάζονται συνεργατικά. 

Με την αξιοποίηση πλήθους εργαλείων και υπολογιστών/συσκευών, καθώς και ομιλίας από ειδικούς, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας που συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της διαδικασίας μάθησης. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.