ΒΟΥΛΑ

Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη: Ολοκληρώθηκαν οι Καλοκαιρινές Δραστηριότητες 2016

0 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, 14:19

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία, οι «Καλοκαιρινές Δραστηριότητες 2016» του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Το πρόγραμμα διήρκησε συνολικά 6 εβδομάδες, με τρεις περιόδους (1η: από 21/06 έως 01/07, 2η: από 04/07 έως 15/07, 3η: από 18/07 έως 29/07), όπου συνολικά φιλοξενήθηκαν 300 παιδιά δημοτών, κατοίκων και εργαζομένων του Δήμου μας.

Βασικός στόχος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α), ήταν να περάσουν όμορφα αλλά και να απασχοληθούν εποικοδομητικά τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς ερχόμενα σε άμεση επαφή με διάφορα αθλήματα και ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες, απέκτησαν νέες εμπειρίες και βελτίωσαν τις δεξιότητες τους.Η τελετή λήξης των «Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων 2016» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο παρουσία του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του Αντιπροέδρου του Ο.Α.Π.Π.Α, Γιάννη Αγαλιώτη.

Ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα τεθεί ο πήχης ακόμα υψηλότερα και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος. Ο κ. Αγαλιώτης ευχαρίστησε το προσωπικό για την συμβολή του στην διεξαγωγή του καλοκαιρινού προγράμματος. Κατά την τελετή λήξης, τα παιδιά παρουσίασαν μουσικοχορευτικές παραστάσεις, με την πολύτιμη βοήθεια της προπονήτριας Ενόργανης Γυμναστικής κ. Κατερίνας Κεραμιδά ενώ απονεμήθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα.

O Οργανισμ;ow Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής ευχαριστεί θερμά τον Σκακιστικό Όμιλο “ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ”, τον Αθλητικό Σύλλογο Οκινάουα Καράτε «ΛΕΥΚΑΡΟΣ» και τον Δημοτικό Σύμβουλο, Κώστα Πασακυριάκο για τις πολύτιμες υπηρεσίες και βοήθεια που προσέφεραν αφιλοκερδώς στο πρόγραμμα.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.