ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δήμος Αγ. Δημητρίου_Ολοκληρώθηκε το έργο διαμόρφωσης της οδού Άρτης

0 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, 19:33

Ένα ακόμη έργο ανάπλασης ολοκληρώθηκε στην πόλη του Αγ. Δημητρίου, αυτό της διαμόρφωσης της οδού Άρτης. Ο δρόμος έχει δοθεί πλέον στην κυκλοφορία, αλλάζοντας παντελώς την εικόνα της περιοχής.

Σύμφωνα με τη μελέτη που εφαρμόστηκε, η οποία ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών, διαμορφώθηκε μια λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,75 μέτρων, ενώ από τη δεξιά πλευρά της οδού δημιουργήθηκαν θέσεις στάθμευσης σε πλάτος 2,15 μέτρων και πεζοδρόμιο πλάτους 2,00 μέτρων.Από την αριστερή πλευρά της οδού κατασκευάστηκε ποδηλατόδρομος δύο κατευθύνσεων, μικτού πλάτους 2,30 μέτρων και στη συνέχεια πεζοδρόμιο πλάτους 1,85 μέτρων. Σε όλες τις θέσεις που χρησιμοποιούνται για τη διάβαση πεζών, κατασκευάστηκαν ράμπες αμαξιδίων.

Τέλος σε όλο το μήκος του δρόμου τοποθετήθηκε νέος σύγχρονος φωτισμός τεχνολογίας LED.

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου παρά την οικονομική κρίση, χάρη στην ορθή διαχείριση και σχεδιασμό, βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους με τεχνικά και άλλα έργα, προσπαθώντας να αλλάζει προς το καλύτερο την καθημερινότητά τους.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.