ΓΛΥΦΑΔΑ

Α. Βουγιουκλάκης- Γλυφάδα: Η αξιοποίηση του Ελληνικού είναι μείζον θέμα

0 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, 19:46

Σαφώς υπέρ του επενδυτικού σχεδίου του Ελληνικού τάχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα σε τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Βουγιουκλάκης το χαρακτήρισε μείζον θέμα για την ευρύτερη περιοχή, εξαιρετικής σπουδαιότητας και σημασίας γιατί συνδέεται με την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας.

"Σήμερα" είπε, "υπάρχει ανάγκη να παραμεριστεί η υποβάθμιση του Ελληνικού και η σημερινή εικόνα ντροπής η οποία προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Ο κ. Βουγιουκλάκης αναφέρθηκε σε παλαιότερα δημοτικά συμβούλια, χαρακτήρισε "λαϊκισμό" τις τοποθετήσεις τους για την αξιοποίηση του Ελληνικού και τόνισε την ανωριμότητα που στα 15 αυτά χρόνια που συζητείται η αξιοποίηση του πρ. Αεροδρομίου, επέδειξε η Ελληνική Πολιτεία.Χαρακτήρισε ουτοπικές τις τοποθετήσεις των διαφωνούντων με το επενδυτικό σχέδιο, που ζητούν αστικούς αγρούς, αρχαιολογικό πάρκο και αποκλειστικά Μητροπολιτικό πάρκο πρασίνου, αναρωτώμενος τι αξία θα έχουν όλα αυτά όταν στη χώρα δεν θα έχει μείνει ούτε ένας νέος, αφού θα έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό για να βρουν θέσεις εργασίας. 

"Λέμε ναι, επί της αρχής στην αξιοποίηση αυτού του χώρου" είπε ο κ. Βουγιουκλάκης "αλλά να υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση ώστε να διασφαλίζεται και ο σεβασμός στο περιβάλλον και στα ανταποδοτικά οφέλη στους όμορους Δήμους". 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.