ΑΛΙΜΟΣ

Χορωδιακή συνάντηση στον Άλιμο

0 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, 18:13

Συνεχίζοντας το πολυσχιδές και σημαντικό του έργο ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του Δήμου Αλίμου (ΘΟΠΑΑ), πρόεδρος του οποίου είναι ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης Στέφανος Διαμαντής και αντιπρόεδρος ο Νίκος Αλβανός, πραγματοποίησε την 21η Χορωδιακή Συνάντηση το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στην Θεατρική Σκηνή του "Κάρολος Κουν" της περιοχής, παρουσία του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος χαιρέτισε την πολιτιστική αυτή εκδήλωση και συνεχάρη τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις χορωδίες, Αλίμου, Ελληνικού και Λουτρακίου.

Πλούσιο και ιδιαίτερα ποιοτικό το μουσικό πρόγραμμα, περιελάμβανε γνωτά και αγαπημένα τραγούδια ευρέως φάσματος, όπως "Τα τραίνα που φύγαν", σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους Ιάκ. Καμπανέλλη, "Ελλάδα κόρη του ουρανού" σε μουσική και στίχους Βαγγέλη Παπαθανασίου, "Πέτρινα Χρόνια", μουσική - στίχοι Σταμάτη Σπανουδάκη, "Τα παιδιά κάτω στον κάμπο", "Οδός ονείρων" σε μουσική Μάνου Χατζηδάκη και στίχους Νίκ. Γκάτσου και πολλά άλλα.

Πέρα απ' αυτά, όμως, είχαμε και δημοτικά, ξένα, επτανησιακά και παραδοσιακά τραγούδια, που ενθουσίασαν το κοινό και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Διευθυντές των χορωδιών ήταν: Ο Γρηγόρης Παντελέων (Λουτρακίου), η Μαρίνα Κατσαρού (Ελληνικό) και ο Γιώργος Μπακόπουλος (Αλίμου). 

Εκτός από το δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, παρέστησαν και οι πρώην δήμαρχοι της πόλης Βασίλης Ξένος και Θάνος Ορφανός,  το μέλος του Δ.Σ. του ΘΟΠΑΑ και υπεύθυνος της χορωδίας Αλίμου, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, ενώ, και από όσο μπορέσαμε να διακρίνουμε, το "παρών" έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Παπανικολάου. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.