ΑΛΙΜΟΣ

Στον Άλιμο οι ενήλικες δημιουργούν

1 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, 09:26

Ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Στέφανος Διαμαντής, ο αντιπρόεδρος Νίκος Αλβανός και ο δάσκαλος Χάρης Δημητριάδης με τις δημιουργούς των έργων.

Πλούσιο το πρόγραμμα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αλίμου (ΘΟΠΑΑ) που, εκτός του επιτυχημένου, πρόσφατου, 2ου Φεστιβάλ (29-30/5), συνεχίζει και με πολλές άλλες εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι. 

Μια απ' αυτές ήταν και η έκθεση ζωγραφικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εκτελωνιστών (Λ. Ιωνίας 96 - Άνω Καλαμάκι) από τις 28/5-31/5, με έργα Ενηλίκων Σπουδαστών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Ενηλίκων του ΘΟΠΑΑ, με δάσκαλο τον Χάρη Δημητριάδη, τον οποίο συνεχάρησαν δημοσίως, τόσο ο Πρόεδρος του Οργανισμού Στέφανος Διαμαντής, όσο και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Αλβανός, οι οποίοι έδωσαν αργότερα και τους σχετικούς επαίνους σε όλους τους συμμετέχοντες. 


Γωγώ Σαλταμανίκα. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος κ. Διαμαντής, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους αλλά και τους καθηγητές - δημιουργούς, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ικανοποίησή του για τα ωραία τους έργα. 

Στην σύντομη δήλωση που έκανε, αναφέρθηκε στην μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διάφορα δημιουργικά προγράμματα που εκπονεί το Δ.Σ. του ΘΟΠΑΑ, σε κάθε τμήμα του. 


Ευγενία Καλουμένου. 

Σ' ότι αφορά αυτό του Εργαστηρίου Ζωγραφικής των Ενηλίκων και στην Έκθεσή τους, ο κ. Διαμαντής εστίασε στο γεγονός πως, παρ' ότι οι περισσότεροι εκ των σπουδαστών - δημιουργών είναι νέοι σ' αυτή την προσπάθεια, έχουν καταφέρει σε σύντομο χρόνο να παρουσιάσουν ένα τόσο αξιόλογο έργο. 

Σημείωσε επίσης ότι, μετά την έκθεση με έργα των Ενηλίκων, ακολουθεί στον ίδιο χώρο, η Έκθεση Ζωγραφικής του Παιδικού Τμήματος του ΘΟΠΑΑ, που θα διαρκέσει από τις 3/6-6/6, και ώρες 17:00 - 21:30 και της οποίας τον συντονισμό θα έχει η Σάντυ Σιέμπου. 

(Σ.Σ.: Σπουδάστριες - δημιουργοί του ΘΟΠΑΑ μπροστά στα έργα τους και στο φακό του "V"). 


Κατερίνα Τριγώνη. 


Μαρία Μαγκανά. 


Ναμπίχα Χαντάντ. 


Βάσω Αντωνίου. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Παλαιο-Καλαμακιώτισσα 03.06.16
Είναι γεγονός ότι με την διοίκηση τη σημερινή τα πράγματα γενικά στο δήμο και στον ΘΟΠΑΑ, καλυτερεύουν. 
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.