ΓΔ: 632,97 -0,61% EUR/USD: 1,1297

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

O Δήμος Ηλιούπολης καλεί του εθελοτνές για τον καθαρισμό της οδικής σήμανσης

0 11 ΜΑΙΟΥ 2016, 12:59

Ο Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλει για την ανάπτυξη του κινήματος του εθελοντισμού, καλεί όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην εκστρατεία καθαρισμού και ευπρεπισμού της οδικής σήμανσης.

Μία δράση που βασικά έχει σκοπό να δώσει το μήνυμα ότι οι κάτοικοι ενδιαφέρονται για την πόλη τους, μεριμνούν γι’ αυτήν και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την διατήρηση ενός αστικού περιβάλλοντος καθαρού και με ευταξία.

Μία δράση που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να δείξει ότι είναι ευθύνη του καθενός να προσέχει τον εαυτό του και τους άλλους και να διατηρεί τον αστικό εξοπλισμό που προειδοποιεί και καθοδηγεί, σε καλή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης αναπτύσσει το δίκτυο του εθελοντισμού ως βασικό πυλώνα συλλογικής ευθύνης και κοινής προσπάθειας των πολιτών, με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, βελτίωσης του περιβάλλοντος, οργανωμένης έκφρασης και πρωτοβουλίας με βασικό σκοπό να τονώσει τους δεσμούς της γειτονιάς και το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης.

Ο Εθελοντισμός δημιουργεί κοινωνικότητα, αναπτύσσει τις επιδεξιότητες, δίνει την ευκαιρία της δημιουργίας και εξασφαλίζει την ψυχική υγεία του ανθρώπου που έχει ανάγκη να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να αναγνωρίζεται.

Για να συμμετάσχετε στην δράση Καθαρισμού της Οδικής Σήμανσης , και σε κάθε άλλη δράση του Δήμου, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@ilioupoli.gr και 6978749977, κα Κορμά Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος για την ανάπτυξη του Εθελοντισμού.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.