ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σε εξέλιξη το υπόγειο γκαράζ του Δήμου Αγίου Δημητρίου

0 19 ΜΑΙΟΥ 2016, 16:46

Ένα έργο, σχεδιασμένο εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα σημαντικό για το νοικοκύρεμα της πόλης του Αγ. Δημητρίου, αφού θα στεγάσει όλο τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό του Δήμου, όπως αναφέρει σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο fb η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2017.

Πρόκειται για το υπόγειο γκαράζ στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου, για το οποίο συνοπτικά, στην παρούσα φάση εκτέλεσης του έργου, προβλέπονται η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων, η διαμόρφωση προσβάσεων, η κατασκευή του φέροντα οργανισμού ισογείου χώρου αποδυτηρίων, αντιστηρίξεων στην οδό Χανίων, κερκίδων, εξωτερικής τοιχοποιίας, μονώσεων κ.λπ.

Για την κάλυψη των οικονομικών απαιτήσεων του έργου, ο Δήμος υπέγραψε προνομιακή δανειακή σύμβαση με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων (ΤΠ & Δ), συνολικού ποσού 2.583.503,82 €, το οποίο χρηματοδοτείται σε ποσοστό 50% από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και σε ποσοστό 50% από πόρους του (ΤΠ & Δ) με μέσο επιτόκιο 4,03%, το οποίο θα εξοφληθεί με ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις σε 25 χρόνια.- 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.