ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Σε αναβολή η ανάκληση άδειας του εστιατορίου - μπαρ του "POSEIDON"

1 18 ΜΑΙΟΥ 2016, 13:16

Με πέντε ψήφους υπέρ και τρεις κατά, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Παλαιού Φαλήρου, αποφάσισε να μην ανακαλέσει την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του εστιατορίου - μπαρ  ενδιαφέροντος της εταιρείας "Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Σ. και Χ. Σαλαπάτας Α.Ε." ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου "POSEIDON", στην παραλία της πόλης, αλλά να δοθεί αναβολή μέχρι της εκδίκαση της ένστασης της εταιρείας. 

Η υπ' αρ. 26/2016 απόφαση αυτή, ελήφθη κατά πλειοψηφία στις 26 Απριλίου (Μεγάλη Τρίτη), ημέρα κατά την οποία συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, κατόπιν πρότασης της δημοτικής συμβούλου της διοίκησης και τακτικού μέλους της Επιτροπής, δικηγόρου Χαράς Γιαννοπούλου. 

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν: Ελένη Αλεξοπούλου, Χαρά Γιαννοπούλου, Γιάννης Βουλγαρέλλης, Γιάννης Μπίτσικας και Μ. Αρώνη.

Κατά οι: Δήμαρχος - Πρόεδρος, Μαρία Ζάγκα και Θεόδωρος Κανέλλος. 

Στο "δια ταύτα" της εν λόγω απόφασης η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο (ΑΔΑ: 7ΖΡΗΩΞΕ-ΠΟ2), αναφέρονται τα εξής: 

"Αποφασίζει κατά πλειοψηφία υπέρ της πρότασης της κυρίας Γιαννοπούλου:  

ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕHΣ Η ΜΗ ΤΗΣ ΑΕΙΑΣ με αρ. πρωτοκ. 3303/1996 Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΄΄ ΞΕΝΟΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Σ.&Χ. ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ Α.Ε. , ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου ΄΄POSEIDON΄΄, η οποία καταλαμβάνει την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον υπαίθριο χώρο της παραλίας έμπροσθεν του ξενοδοχείου (όπως τροποποιήθηκε με την με αρ. 7640/5/4/2005 πράξη του Δήμου και ισχύει μέχρι σήμερα) ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΔΙΚΑΣHΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 2160/27.02.2014 ΕΝΣΤΑΣHΣ της εταιρείας POSEIDON κατά της με αρ. πρωτοκ. 1645/14.2.2014 έκθεσης αυτοψίας της Υπηρεσίας δόμησης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης , ενώπιον του 2βάθμιου οργάνου ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ και μέχρις εκδόσεως οριστικής, εκτελεστής και τελεσίδικης αποφάσεως επί της ενδικοφανούς προσφυγής προκειμένου να οριστικοποιηθεί ή όχι η έκθεση αυτοψίας και να αποκτήσει ή όχι οριστικό και εκτελεστό χαρακτήρα".

Εν αναμονή τη έκδοσης της οριστικής, εκτελεστής και τελεσίδικης απόφασης λοιπόν. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το σκεπτικό και την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Γ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ 18.05.16
ορθη αποφασις ! ΕΚΦΡΑΖΟΥΣΑ αρχας χρηστης διοικησεως και βασει των αρχων επιεικειας , διατι η ανακλησις ν αποτελουσε προκριμα ? κατα την εκδικασιν ενστασεως .........βεβαια ενιοτε αυτη η επιεικεια κρινεται οτι , υποκρυπτει Καλυψιν παρανομιας (βλ υποθ Ψωμιαδη) Οι καιροι δια τους επιχ/τιας ειναι δυσκολοι , και χρηζουν στηριξεως .ο Δημαρχος -απ οτι ηξερα-ηταν αρωγος εις τους επιχ/τιας .Δεν ειναι διωκτης ......περεργον δι εμε που τον ξερω!!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.