ΓΔ: 632,18 -0,73% EUR/USD: 1,1287

ΑΛΙΜΟΣ

Ελ. Μπελιά - Άλιμος: Δεν είμαστε "αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων"

24 10 ΜΑΙΟΥ 2016, 13:37

Από τη Δημοτική Σύμβουλο Αλίμου κυρία Ελένη Μπελιά, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι», λάβαμε με ηλεκτρονική επιστολή την ακόλουθη απάντηση στο άρθρο μας «Μια αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων». Τη δημοσιεύουμε αυτούσια, μαζί με το δικό μας σχόλιο:

Κύριε Κονταρίνη,

με το άρθρο σας “Άλιμος: Μια αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων” (27/4/2016) υπερασπίζεστε με πολλή βεβαιότητα και πάθος τον κ. Κονδύλη και τη διοίκησή του, κατακρίνοντας εμάς ότι είμαστε αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων. Ίσως, λοιπόν, είστε εσείς σε θέση να μας γνωρίσετε γιατί επί δεκαπέντε μήνες (ναι, καλά διαβάσατε, δεκαπέντε μήνες) ο κ. Κονδύλης δεν απαντά σε αιτήσεις που έχουμε καταθέσει προκειμένου να ενημερωθούμε αναλυτικά πάνω σε σημαντικά ζητήματα της πόλης μας;

Ορισμένα από αυτά αφορούν πολύ σοβαρά θέματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία του Δήμου καθώς και με τη διαχείριση των οικονομικών μας, όπως:

α. τη λειτουργία της ΚΟΙΝΣΕΠ “Πολίτες σε δράση”, η οποία για υπηρεσίες τριών μηνών στον Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΘΟΠΑΑ) πληρώθηκε με 180.000 ευρώ (20/1/2015),

β. τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου μας (7.000.000 ευρώ), χωρίς τη διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού (22/6/2016),

γ. τις συμβάσεις των Συμβούλων που έχει προσλάβει ο δήμαρχος, οι οποίες δεν έχουν όλες αναρτηθεί στη Διαύγεια, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία (8/12/2015),

δ. τη συνεργασία του ΘΟΠΑΑ με την Αθλητική Ένωση Καλαμακίου (ΑΕΚ Αλίμου), η οποία προσφέρει υπηρεσίες από το φθινόπωρο του 2015 έως σήμερα επιχορηγούμενη με το ποσό των 100.000 ευρώ (27/1/2016),

ε. την παροχή υπηρεσιών από την εταιρεία ALIFE ΣΑΛΗΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΤΙΑ & ΣΙΑ, με την οποία ο Δήμος μας υπέγραψε δύο σπάταλες συμβάσεις, 59.655 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και 67.994,40 ευρώ για τις αποκριάτικες (2/2/2016). Παρεμπιπτόντως, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον γειτονικό μας δήμο Αγ. Δημητρίου κόστισαν περί τις 10.000 ευρώ.

Για να μην πούμε ξανά ότι άλλες εξηγήσεις μάς έδωσε ο δήμαρχος όταν τον επισκεφθήκαμε με δική μας πρωτοβουλία για την υπόθεση “Πανούση”, και άλλες έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε με πρωτοβουλία της... ανεύθυνης αντιπολίτευσης.

Ο κατάλογος έχει συνέχεια, αλλά δεν θέλουμε να σας κουράσουμε. Αν κάνετε έρευνα πάνω σε αυτά, θα καταλήγατε ίσως σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Και θα βλέπατε ότι η αντιπολίτευση ζητά ενημέρωση, την οποία κατ' επανάληψη αρνείται να μας δώσει ο κ. Κονδύλης και απορούμε γιατί, αφού και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θέλει τη συνεργασία μας. Πώς θα συνεργαστούμε και πώς θα καταθέσουμε προτάσεις, όταν η διοίκηση ασκείται με τόση αδιαφάνεια και όταν δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες; Και όλα αυτά παρά τα όσα προβλέπει ο νόμος.

Ορισμένοι “ξεχνούν” ότι ο Δήμος ανήκει σε όλους μας. Η δημοκρατία και η διαφάνεια έχουν πάει περίπατο... Το ίδιο και τα -κούφια όπως αποδεικνύεται- λόγια περί υπευθυνότητας και σοβαρότητας που συχνά ακούμε στο δημοτικό συμβούλιο από τον δήμαρχο.

Η... αφωνία στις αιτήσεις μας εναλλάσσεται, όμως, με τη λαλίστατη επίθεση του δημάρχου στα δημοτικά συμβούλια, όπου συνήθως παραποιούνται οι τοποθετήσεις μας και δεχόμαστε ακόμα και προσωπικές επιθέσεις. Σε ό,τι αφορά δε το σημείο του κειμένου σας περί σωματοφυλάκων, το μόνο που αξίζει απάντησης είναι να διαψεύσουμε ότι ο δημότης (που κατηγορείται για ασέβεια στον δήμαρχο!) κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του δημάρχου. Το στιγμιότυπο ήταν καταγεγραμμένο στο βίντεο του δημοτικού συμβουλίου, έως τη στιγμή που η πρόεδρος ζήτησε να σταματήσει η βιντεοσκόπηση. Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί, αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο έχει κοπεί το συγκεκριμένο σημείο... Μήπως θυσιάστηκε και αυτό στο βωμό της καλής εικόνας του δημάρχου;

Όσο για το υπόλοιπο περιεχόμενο του κειμένου σας, το οποίο άλλο δεν κάνει παρά να παραπληροφορεί τους αναγνώστες και τις αναγνώστριές σας, απλώς παραθέτουμε την ομιλία της κ. Μπελιά, όπως καταγράφεται στο βίντεο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου:

“Εμείς καταλαβαίνουμε όλους αυτούς τους μήνες ότι όταν υπάρχουν σύνορα κλειστά και όταν όλοι οι πρόσφυγες πρέπει να φιλοξενηθούν, πρέπει να μπουν σε κάποιος χώρους οργανωμένους, ελεγχόμενους. Δεν μπορεί να είναι στους δρόμους. Σίγουρα η υποδομή που υπάρχει σήμερα στο Ελληνικό είναι για να φιλοξενεί λιγότερους πρόσφυγες. Αυτό είναι η πραγματικότητα.

Αλλά εμείς βλέπουμε ότι γίνεται μία προσπάθεια αυτή τη στιγμή να παρουσιαστεί μία κατάσταση με έναν πολύ υπερβολικό τρόπο, γιατί γνωρίζουμε ότι ο χώρος είναι κατά το δυνατόν καθαρός, είναι φυλασσόμενος ο χώρος. (διακοπή) Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος, κατά τη γνώμη μας δείχνει από τη μεριά σας ότι υπάρχει μια ξενοφοβική..., μια ανησυχία και συνδέετε τους πρόσφυγες με τη μετάδοση ασθενειών και με την απειλή της ασφάλειας των πολιτών του Αλίμου και των γύρω περιοχών.

Έχετε στείλει μία επιστολή στα μέιλ μας, η οποία συνδέει τους ψεκασμούς και το περιπολικό με τους πρόσφυγες. Είναι πράγματα που ούτως ή άλλως γίνονται στην πόλη μας εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχουν σχέση οι ψεκασμοί με τους πρόσφυγες. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα δεύτερο περιπολικό γιατί πράγματι γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερες περιπολίες και ελέγχους στις γειτονιές, γύρω από τα σχολεία. Είναι θέματα που τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Αλλά είναι μεγάλο λάθος, δείχνει ξενοφοβική στάση το να λέτε - κι εσείς που είστε ο πρώτος πολίτης - ότι αυτά έχουν σχέση με τους πρόσφυγες. Αν έχετε υπόψη σας κάποιο συμβάν επίθεσης πρόσφυγα σε συμπολίτη μας να μας το αναφέρετε. Εμείς δεν έχουμε ακούσει ποτέ τίποτα τέτοιο.

Μας είπατε ότι ο Δήμος μας καθημερινώς, αν θυμάμαι καλά δύο φορές την ημέρα, καθαρίζει τον χώρο. Εμείς έχουμε, όμως, πληροφορηθεί από επίσημες οργανώσεις που καθημερινά έχουν την ευθύνη του καθημερινού ιατρείου, η οργάνωση Fair Planet, ότι δυστυχώς δεν γίνεται καθημερινή αποκομιδή και καθαριότητα από τον δήμο Αλίμου (νέα διακοπή). Κ. πρόεδρε, σας παρακαλώ προφυλάξτε με. Σας παρακαλώ, ζητήστε από τον δήμαρχο να μη με ξαναδιακόψει. Αν θέλει ο δήμαρχος, να απαντήσει και να το διαψεύσει. Αυτοί είναι οι κανόνες του διαλόγου στο δημοτικό συμβούλιο. Θα με κάνει να αυτολογοκρίνομαι; Δεν θα αυτολογοκριθώ, επειδή δεν σας αρέσουν αυτά που λέω. Διαψεύστε τα. Θα φέρω και τη δήλωση του Fair Planet. (νέες διακοπές) Κ. πρόεδρε, είστε υπεύθυνη για τη διαδικασία.

Αν πραγματικά θέλουμε ως Δήμος να βοηθήσουμε σε αυτήν την κατάσταση, να αποσυμφορηθεί - όπως αναφέρεται και στην επιστολή των δημάρχων - ο χώρος του πρ. Αεροδρομίου του Ελληνικού, τότε θα πρέπει να δώσουμε προτάσεις. Και η πρόταση είναι όπως αναφέρετε πολύ σωστά να δημιουργηθούν μικρές δομές φιλοξενίας και περιμένουμε από εσάς, δήμαρχε, και στην επιτροπή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο να προτείνετε χώρους φιλοξενίας των προσφύγων, ώστε πραγματικά να σταματήσει αυτή η κατάσταση που δεν είναι καλή, αυτό το γνωρίζουμε αλλά δεν είναι και έτσι όπως τα παρουσιάζετε.”

Σε αυτή φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κ. Μπελιά ουδέποτε επιχείρησε να αποδείξει ότι όλα είναι καλά στο Ελληνικό. Όποιος λέει και γράφει το αντίθετο ή δεν ξέρει να διαβάζει και να ακούει ή συνειδητά επιλέγει να “δημοσιογραφεί” ανακατεύοντας χώμα και νερό.

Αν, όπως γράφετε -αλλά δεν ξέρουμε αν πραγματικά το πιστεύετε- στην εισαγωγή του κειμένου σας, η αντιπολίτευση πρέπει να ελέγχει την εξουσία, τότε ήταν χρέος μας να ερωτήσουμε τον δήμαρχο για τις επώνυμες δημοσιεύσεις σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Ο δήμαρχος, πολύ απλά, θα μπορούσε να διαψεύσει τις πληροφορίες που μετέφερε η επικεφαλής μας. Επέλεξε, όμως, για μια ακόμη φορά τη γνωστή μέθοδο της επίθεσης, άνευ επιχειρημάτων βεβαίως, και του αποπροσανατολισμού της συζήτησης.

Όσον αφορά την “ταμπέλα” που μας βάλατε ότι το ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι είναι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ: λυπούμαστε που δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν αυτοδιοικητικές Κινήσεις που μπορεί να κινούνται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με κάποια κόμματα, δεν ταυτίζονται, όμως, με αυτά. Εντούτοις, τα μέλη μας που έχουν συμμετοχή σε πολιτικά κόμματα (όχι σε ένα κόμμα...) ουδέποτε το απέκρυψαν. Αντιθέτως, πρέπει να απασχολήσει ότι ο δήμαρχος εμφανίζεται ακομμάτιστος, αλλά την ίδια στιγμή παρευρίσκεται σε γεύματα διάσωσης κομμάτων, της κ. Γεννηματά εν προκειμένω, ως αυτοδιοικητικό στέλεχος μάλιστα του εν λόγω κόμματος... Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...

Αλήθεια, λοιπόν, κ. Κονταρίνη, πιστεύετε ότι η διοίκηση του κ. Κονδύλη αδικείται από τη δική μας ανεύθυνη αντιπολίτευση και ότι στέκεται στο ύψος των περιστάσεων; Εμείς σας συμβουλεύουμε να μην την υπερασπίζεστε με τόση ευκολία. Μαζί με αυτή μπορεί να εκτεθείτε και εσείς...

Δημοτική κίνηση Αλίμου “ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι”
Άλιμος, 5 Μαΐου 2016

Η απαντηση του vimaonline.gr:

Αγαπητή κα Μπελιά,

Καταρχάς σας ευχαριστούμε που παρακολουθείτε την αρθρογραφία μας και που επικοινωνείτε μαζί μας για να εκφράσετε τις θέσεις και την κριτική σας.

Εκείνο που μας ανησυχεί, είναι ότι περίπου μας υποδεικνύετε πώς θα πρέπει να δημοσιογραφούμε και πώς θα πρέπει να ασκούμε την κριτική μας. Επιπλέον, σε γενικές γραμμές ισχυρίζεστε ότι όποιος σας ασκεί κριτική, αυτόματα στηρίζει το Δήμαρχο και μεροληπτεί αδικαιολόγητα.

Κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό. Γνωρίζετε ότι παρακολουθούμε τα δημοτικά τεκταινόμενα στον Άλιμο περισσότερο από 20 χρόνια, πριν ακόμα δημιουργηθεί η δημοτική σας παράταξη, και παρευρισκόμαστε σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό, σε συνδυασμό με την ύπαρξη πολλών αναγνωστών και συνδρομητών μας – κατοίκων του Αλίμου, με τους οποίους τακτικά επικοινωνούμε, μας επιτρέπει να έχουμε πλήρη και σφαιρική εικόνα των δημοτικών πραγμάτων.

Αποστολή του τύπου είναι να παρακολουθεί, καταγράφει και να ασκεί κριτική, τόσο στις Διοικήσεις, όσο και στις Αντιπολιτεύσεις. Όταν ασκούμε κριτική στην Αντιπολίτευση, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι υποστηρίζουμε τη Διοίκηση, κάτι που αυθαίρετα μας αποδίδετε.

Με την επιστολή σας ουσιαστικά επιβεβαιώνετε πλήρως το ρεπορτάζ μας, αφού:

1. Αφιερώνετε περισσότερο από το ήμισυ της επιστολής σας σε αναφορές εναντίον του Δημάρχου Αλίμου κ. Κονδύλη, οι οποίες αφορούν ζητήματα άσχετα με το άρθρο μας. Επιβεβαιώνετε έτσι το ρεπορτάζ μας, ότι από εσάς και την παράταξή σας τηρείται έντονη αντιπολιτευτική στάση προς το Δήμαρχο, κάτι στο οποίο ομολογουμένως δεν μας είχατε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια επί Δημαρχίας Θάνου Ορφανού. Η ένταση και η οξύτητα που σήμερα παρουσιάζει η αντιπολιτευτική σας δράση δεν έχει καμία σχέση με την ηπιότητα στην οποία σας είχαμε συνηθίσει την προηγούμενη 4ετία.

2. Στην υπόλοιπη επιστολή σας καταγράφετε αναλυτικά την ομιλία– τοποθέτησή σας στο τελευταίο Δ.Σ. του Αλίμου. Πράγματι, αυτά αναφέρουμε και εμείς ότι είπατε και ευχαριστούμε που λέξη προς λέξη μας τα επιβεβαιώνετε, ώστε να μπορούν να κρίνουν και οι αναγνώστες μας για την ακρίβεια του άρθρου μας. Η διαφορά είναι ότι εσείς δεν ικανοποιηθήκατε από τις απαντήσεις του δημάρχου αλλά υιοθετήσατε και εμμείνατε στα λεγόμενα ενός φορέα που δραστηριοποιείται στο Ελληνικό και προχωρήσατε προσδίδοντας χαρακτηρισμούς στη δημοτική αρχή, όπως "ξενοφοβική συμπεριφορά", αποδεικνύοντας πως η ταμπέλες είναι εύκολη υπόθεση για σας. 

3. Τέλος, μας προξενεί εντύπωση η διαφοροποίηση που προσπαθείτε να κάνετε ανάμεσα σε εσάς και το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστό σε όλους ότι προεκλογικά στηριχθήκατε ανοιχτά από το ΣΥΡΙΖΑ και ότι είστε μέλη του, ιδιότητα που μέχρι σήμερα ουδέποτε είχατε δημόσια αρνηθεί. Σε κάθε περίπτωση, εκτιμούμε ότι είναι εντελώς θεμιτή η αναφορά μας στην κομματική σας ιδιότητα, με την οποία κατήλθατε ανοιχτά στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Κατόπιν όλων αυτών, εμμένουμε πλήρως στην ακρίβεια και ορθότητα του άρθρου μας. Σας βεβαιώνουμε ότι θα εξακολουθήσουμε να δημοσιογραφούμε ελεύθερα, ανεξάρτητα με το ποιους η κρίση μας «βολεύει» σήμερα ή σε ποιους άρεσε εχθές ή ποιους θα «ενοχλήσει» αύριο. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Να ενημερώνουμε, να κρίνουμε, να καταγράφουμε. Όχι να «χαϊδεύουμε αυτιά».

Γ.Κ.

Σχόλια Αναγνωστών

24 Προσθήκη σχολίου
Φωνή από Παλαιό Άλιμο 18.05.16
Καλά το πας κυρία Μπελιά. Μια χαρά. Κατ ευθείαν στα βράχια. Τις επόμενες εκλογές θα ψάχνεις να βρεις την ψήφο σου. Νομίζεις ότι Θα τρώμε για πολύ ακόμη σανό. Τέλος στην ανοχή που σου δείξαμε. Λυπούμαστε αλλά δεν θα ξαναπάρουμε. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του κι εσύ στ αζήτητα. Το λάθος μας το πληρώνουμε καλά, γιατί άλλα μας έλεγες πριν. Ξέρεις εσύ πολύ καλά.
Απάντηση
fotis 17.05.16
Kυρια ΜΠΕΛΙΑ.... θα ασχοληθειτε καθολου με την καταχρηση των δημοτικων γηπεδων τεννις,που γινεται τα Σαββατοκυριακα απο τους ομιλους και εναντια στους δημοτες που θελουν να αθληθουν.....με την βοηθεια ασφαλως καποιων εκ της δημοτικης αρχης ...Η ΟΧΙΙΙ?????
Απάντηση
Rap.l. 25.05.16
Σκασίλα της. Αυτή μόνο με τον Κονδύλη ξέρει να ασχολείτε
Απάντηση
Ταλιμπαν 14.05.16
Όποιος δεν ψηφίζει Τσιπρα και Μπελιά, να του καει το βίντεο
Απάντηση
Λ.Κ. 14.05.16
Το ΒΗΜΑ ΟΝ ΛΑΙΝ δεν πρεπει να φιλοξενει τέτοιες επιστολες - πατσαβούρες, γιατί ρίχνει το επιπεδο του. Φτάνουν όσα ακούμε από τον Τσίπρα στα κανάλια, πρέπει να διαβάζουμε και τις ασυναρτησίες τους και εδώ;
Απάντηση
Ανωκαλαμακιώτισσα 11.05.16
Η κα Ελένη μας δε μας τα λέει καθόλου καλά.Άκου λέει δεν είναι συριζα!! Κι αν δεν είναι σύριζα,τότε πως έτρεχε σ'όλο το Καλαμάκι πριν δυό χρόνια και πατρονάριζε τη Βαλαβάνη; Πάντως στο...παραμύθι και στο δούλεμα του κόσμου, όλοι αυτοί οι χλωμοί αριστεροί με ολίγον Πασοκ, Ν.Δ., Ανελ κ.α. τέτοιους, είναι μανούλες!!!!
Απάντηση
ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ 11.05.16
ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
Απάντηση
Νικόλαος Σ. 10.05.16
Αν έχουμε καταλάβει σωστά, στις 10 κουβέντες ενός ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ οι 11 είναι ψέματα.Άρα, με όσα γράφει η παραπανω Δημοτική Σύμβουλος, καταλαβαίνω ότι ο κ. Κονδύλης πρέπει να είναι πολύ σωστός Δήμαρχος.
Απάντηση
Αγανακτισμένος 10.05.16
Απορώ με άτομα σαν τη "διαμαρτυρόμενη" Μπελιά και του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ γενικότερα.Μετά από τόσα ψέματα, δεν ντρέπονται να βγαινουν και να μιλάνε δημοσίως; Πήρανε την Ελλάδα στο λαιμό τους, μας υποσχέθηκαν άλλα και μας γαμ....νε χειρότερα από τους προηγούμενους. Γιατί δεν το βουλώνουνε τουλάχιστον, να μην μας προκαλούνε;
Απάντηση
Βαρουφάκης 10.05.16
Κυρία Μπελιά, είσαι για μια "περήφανη διαπραγμάτευση";
Απάντηση
Νεοδημοκράτης 10.05.16
Βρε καλώστα τα παιδιά.... Έχετε και μούτρα και βγαίνετε και μιλάτε; Τραβάτε κόφτε καμιά σύνταξη ακόμα και ελάτε μετά να τα πούμε.Άμα γουστάρετε, κόφτε και καμιά δραχμή.
Απάντηση
Από Λόφο Πανί 10.05.16
Γεμίσαμε σωτήρες! Φτάνει κα Μπελία μας έσωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μην μας σώζετε άλλο και εσείς!
Απάντηση
Κατεστραμένος 10.05.16
Ρε δεν ντρεπεστε εσείς οι συριζαίοι έχετε μούτρα και εμφανίζεστε; Μας καταστρεψατε ρε ξεφτιλες. σας ψηφισαμε για καλύτερα και μας φλωμώσατε στο ψεμα. Ουστ από δω........
Απάντηση
ψηφοφόρος 10.05.16
Η Μπελιά είναι η μοναδική που δεν θέλει την επένδυση του Ελληνικού στον Άλιμο για αυτό όλοι την λοιδωρούν και της επιτίθενται. Για όλα υπάρχει μια εξήγηση.
Απάντηση
ΛΑΕ 10.05.16
Ούτε και στη ΛΑΕ τη θέλουμε, ούτε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε και το ΚΚΕ. Δεν έχει το προνόμιο της αγωνιστικότητας η συγκεκριμένη.
Απάντηση
πρώην συριζαίος 10.05.16
Αυτό είναι γνωστό, μάλιστα μαζί με τον Κορτζίδη τον πρ. δήμαρχο Ελληνικού κάνουν καμπάνια για να μην γίνει η επένδυση και να γίνει μόνιμος καταυλισμός λαθρομεταναστών στο αεροδρόμιο. 
Απάντηση
ΛΑΕ - Λαφαζάνης 10.05.16
Ελένη έλα να γραφτείς σε εμάς. Ο άντρας σου ήρθε ήδη και έγινε μέλος.
Απάντηση
Στέφανος Σεμ. 10.05.16
Πραγματικά το ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ δεν είναι κατώτερω των περιστάσεων. Είναι ΠΟΛΥ κατώτερο.
Απάντηση
ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ 10.05.16
Ψήφισα Ελένη Μπελιά, ψήφισα και ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Ελένη άμα απαρνιεσαι το ΣΥΡΙΖΑ δεν μας τα λες καλά. Να βγεις να πεις ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ. Αλλιώς να μην ξαναζητησεις την ψήφο μας, εμείς σε ψηφίσαμε για ΣΥΡΙΖΑ.
Απάντηση
Παρατηρητής 10.05.16
"Δεν είμαστε αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων", "Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ".Θα μας πεις και τι είστε;
Απάντηση
Ελα ρε Ελένη που δεν εισαι Σύριζα 10.05.16
Η Μπελιά με την αντιπολίτευση που κάνει θα χαθεί στο βάθος της πολιτικής ιστορίας μαζί με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το έχει καταλάβει για αυτό λέει ότι εμείς δεν ε΄μαστε ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξεχάσω όμως στην προεκλογική της ομιλία τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ που κρατούσαν στελέχη της παράταξης της. Τώρα που ο κόσμος ακούει ΣΥΡΙΖΑ και φτύνει τον κόρφο του... Απεταξάμην
Απάντηση
δημότης 10.05.16
Η Ελένη Μπελιά είναι αγωνίστρια γιαυτό βάλεται από παντου. Ελένη προχώρα είμαστε μαζί σου
Απάντηση
Παλιος Καλαμακιωτης 10.05.16
Κανεις στο καλαμακι δεν ασχολειται με την Ελενη. Κακως που ασχολειται μαζι της και ο κ.Κονταρίνης. Μόνο φωνες και φασαρίες στο συμβούλιο κάνει και τρεχει με τα κομματοσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ.
Απάντηση
B.K. 10.05.16
Εγώ θα πω ένα μπραβο στην κα. Μπελλια. Καθε φορα που εχει δημοτικο συμβουλιο το βλεπω στο ιντερνετ και διασκεδαζω πολυ μαζί της
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.