ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 19:09

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ηλιούπολη: Μάζεψαν 172 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους

0 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, 11:47

Ο Δήμος Ηλιούπολης εφάρμοσε στο ακέραιο το Προεδρικό Διάταγμα 116/2004, που προβλέπει την απόσυρση εγκαταλελειμμένων Ι.Χ. σε εύλογο χρονικό διάστημα (και αφού παρέλθουν τρεις (3) μήνες και 45 ημέρες συνολικά) και κατόπιν επικόλλησης σχετικών εγγράφων (ειδοποιητηρίων).

172 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αποσύρθηκαν από τους δρόμους στην συνολική προσπάθεια που καταβάλει για την βελτίωση της εικόνας της πόλης και της αποσυμφόρησης του προβλήματος έλλειψης χώρων στάθμευσης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους στους δρόμους της πόλης, να φροντίσουν την απόσυρσή τους, καθώς αποτελούν εστία μόλυνσης, δημιουργούν κώλυμα στην στάθμευση και την κυκλοφορία των εν λειτουργία οχημάτων.

Σημειώνουμε ότι τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που αποσύρονται οδηγούνται προς ανακύκλωση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνήστε στο 15377.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.