ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 01:33

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δήμαρχος Γλυφάδας - Μετανάστες: Αυτό που συμβαίνει αποτελεί απειλή για την δημόσια ασφάλεια και υγεία

0 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, 13:24

Για ανεξέλεγκτη προχειρότητα στην μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης έκανε λόγο σήμερα ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, κάτω από τις εξελίξεις που διαφαίνονται σχετικά με τη δημιουργία μεγάλου καταυλισμού μεταναστών μέσα στο Ελληνικό. 


Ως πρώην ευρωβουλευτής ο κ. Παπανικολάου που έχει ασχοληθεί με θέματα μεταναστών, είπε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν  τέτοιου είδους καταστάσεις όπως αυτές που βλέπουμε να συμβαίνουν στη χώρα μας. 

"Υπάρχουν", είπε, "κέντρα φιλοξενίας μεταναστών μέσα στον κοινωνικό ιστό ευρωπαϊκών πρωτευουσών, όπως το Παρίσι και οι Βρυξέλλες τα οποία δεν ενοχλούν κανέναν γιατί υπάρχει οργάνωση και υποδομές". 

Στην Ελλάδα βλέπουμε να αντιμετωπίζεται το μεταναστευτικό με μια απίστευτη προχειρότητα. Βάζουν ανθρώπους όπου βρουν χωρίς να τους καταγράφουν χωρίς να τους προστατεύουν από άποψη υγιεινής, χωρίς να φροντίζουν για τις γύρω περιοχές". 

"Απευθύνουμε ύστατη έκκληση προς την Πολιτεία. Λέμε πως υπάρχει απειλή. Αυτό που συμβαίνει σήμερα αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια ασφάλεια". κατέληξε ο κ. Παπανικολάου και κάλεσε την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τις δημοτικές αρχές για το πως προχωρούν τα πράγματα. 

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.