ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 17:43

ΓΛΥΦΑΔΑ

Δήμαρχος Γλυφάδας: Σε δύο άξονες θα κινηθούμε για την επένδυση στο Ελληνικό

0 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, 10:46

Σε δύο άξονες θα κινηθεί η πολιτική της δημοτικής αρχής της Γλυφάδας σε σχέση με την επένδυση του Ελληνικού η οποία απ' ότι δείχνουν οι εξελίξεις και οι κινήσεις της Κυβέρνησης θα ξεκινήσει άμεσα. 

Στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας που έγινε χθες, ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου ενημέρωσε το Σώμα σχετικά με τις εξελίξεις αυτές και για τη συνάντηση που είχαν οι τρεις δήμαρχοι των όμορων με το αεροδρόμιο δήμων, (Παπανικολάου, Κωνσταντάτος, Κονδύλης) με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος τους είπε ότι είναι δέσμευση της κυβέρνησης να προχωρήσει η επένδυση. 

Ο Δήμαρχος είπε ότι βρίσκονται σε αναμονή του ορισμού του Δ.Σ. της "Ελληνικόν Α.Ε." και του ορισμού του ειδικού συμβούλου για το συντονισμό της εξέλιξης της επένδυσης για να θέσουν τα αιτήματά τους σαν δήμος. 

Προσδιόρισε δε ότι υπάρχουν δύο πυλώνες. Ο ένας αφορά στις από κοινού διεκδικήσεις με τους όμορους δήμους όπως Σταθμός Διαχείρισης Απορριμμάτων, διαδημοτικό νεκροταφείο μέσα στο Ελληνικό και ο άλλος, αποκλειστικά στις διεκδικήσεις του Δήμου Γλυφάδας. 

Επίσης ο δήμαρχος είπε ότι θα γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα το θέμα του Ελληνικού και όπως ήδη έχουμε γράψει, ένα κοινό συμβούλιο με τους άλλους δύο Δήμους. 

Στη γνωστή ρητορική κινήθηκαν στις παρατηρήσεις τους οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με οξύτερη αυτή του επικεφαλής της παράταξης "Ανατροπή στη Γλυφάδα" (ΣΥΡΙΖΑ)  Τάσου Ταστάνη, ο οποίος είπε ότι θα συνεχίσουν ως παράταξη και ως Επιτροπή Αγώνα κατά της επένδυσης, τον αγώνα να γίνει το Ελληνικό Μητροπολιτικό Πάρκο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι το μόνο που ενδιαφέρει τους επενδυτές είναι να φτιάξουν καζίνο στο πρ. αεροδρόμιο του Ελληνικό.

Όμως, εξέφρασε και τη βεβαιότητα ότι αυτή η επένδυση δεν πρόκειται να υλοποιηθεί αφού τα πράγματα στη χώρα μας είναι πολύ δύσκολα. Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.