ΒΟΥΛΑ

Δενδροφύτευσαν την αυλή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας

0 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, 10:17

Όπως είχε προαναγγείλει ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε  δενδροφύτευση στους ελεύθερους χώρους του σχολείου.

Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονέων φύτεψαν δεντράκια και λουλούδια τα οποία και πότισαν ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μικρός μπουφές.Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα παιδιά και τους γονείς που ήρθαν και βοήθησαν να ομορφύνουμε το σχολείο μας. Εντός των επομένων 15 ημερών θα διοργανωθεί στο σχολείο τελετή υιοθεσίας των δέντρων και των λουλουδιών όπου το μέλος του ΔΣ που οργάνωσε όλο αυτό το πρόγραμμα Ι. Σφυρόερας μαζί με τον Διευθυντή  του Σχολείου μας θα παραδώσουν στις τάξεις τα δέντρα και τα λουλούδια που θα φροντίσουν μαζί με το ποτιστήρι της κάθε τάξης.

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου μας κο Δημοσθένη Βαμβασάκη καθώς και την υπεύθυνη πρασίνου  Αννέτα Ρούσσου όχι μόνο για τη συνεχή τους βοήθεια και διαρκή τους παρουσία κατά τη διάρκεια υλοποίησης αυτού του σχεδίου αλλά και για την χορηγία δέντρων και λουλουδιών από το καταπληκτικό δημοτικό φυτώριο.

Ειδικές ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν στους υπαλλήλους του Δήμου Γεώργιο Ασημομύτη και Πέτρο Ηλιόπουλο, που θυσίασαν την Κυριακή τους για να βοηθήσουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τον Γεώργιο Αντεμισάρη για την πολύ ευγενική του χορηγία από το φυτώριό του δέντρων και λουλουδιών στο σχολείο.

Ιδιαίτερη μνεία κάνουν  στον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Βούλας κο Κουρκουλή για την πολύτιμη βοήθεια του στην διαμόρφωση του χώρου.

Ειδικές ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν στον γονέα του σχολείου μας κο Κωτσάκο γιατί εθελοντικά δημιούργησε όλη την απαραίτητη υποδομή για το πότισμα των δέντρων και των λουλουδιών.

Τέλος ευχαριστούν την εθελοντική ομάδα των ΠανΟραματιστών, μέλη της οποίας συμμετείχαν στην δενδροφύτευση και βοήθησαν τα παιδιά και τους γονείς.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.